Засилени мерки за сигурност ще бъдат взети на Морска гара

...
Засилени мерки за сигурност ще бъдат взети на Морска гара
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност на Varna Mega Rock след фаталния инцидент на Морска гара

Засилени ограничения за сигурност ще бъдат взети на Морска гара по времето на величествен фест Varna Mega Rock, който от през днешния ден трансформира Варна в тридневна столица на рока, оповестиха уредниците за Varna24.bg.  

За събитието, което чака хиляди гости от Варна, страната и над 15 страни по света, ще бъде мобилизиран голям полицейски запас, ситуиран както по границите на периметъра, по този начин и вътре измежду феновете, обясниха уредниците. 

Очаква се униформените служители да бъдат още по-нащрек освен заради големия мащаб на събитието, а и поради трагичния случай, приключил с съдбовен край за две момчета от Варна, погълнати от морето на Морска гара. 

Трескава подготовка кипи за мегасъбитието на лятото, което започва тази вечер  A special Varna Rock night, видя кореспондент на  Varna24.bg .

Организаторите прецизираха, че деца до 12 години ще влизат гратис с придружители, като един компаньон има право да вкара не повече от трима малчугани, за които се попълня специфична декларация. Тази декларация може да бъде открита на уеб страницата на събитието, както и попълнена на място преди концерта. На всички обекти, предлагащи храна и питиета ще може да се заплаща с карта, допълват уредниците. 

За феновете на рока през днешния ден ще се вихрят групите: BOOMERANG, HEADMASTER, MISTER HARD, HADES

Големите хедлайнъри на събитието са финландските симфометъл величия NIGHTWISH. Освен тях ще гледаме APOCALYPTICA, KAMELOT,  Hughes, Б.Т.Р. 

Както прилича на група от техния сан, NIGHTWISH (както и изпълнителите преди тях) ще свирят на специфична сцена. Съоръжението ще бъде с 15 метра широчина и 6 метра дължина и към този момент е построено.

На него ще бъде ситуиран LED-екран, а от двете му страни ще има видеостени. Бандата възнамерява и " разтърсващо " светлинно шоу, бистър тон и доста пироефекти.

За всички почитатели, закупили двудневни билети за фестивала /18-19 август/ входа довечера е безвъзмезден.

Varna Mega Rock се провежда под патронажа на община Варна, а уредник е  Кметъла Цонко Цонев. 

Проектът, сложил самобитен връх в българската музикална история и който ще направи щастливи десетки хиляди хора, фенове на хард-рок и хеви-метъла, към този момент е подготвен да посрещне рок величията, които ще се качат на сцената, с цел да раздрусат Варна в тези три дни.

Varna Mega Rock дава обещание дни на мощен саунд, хубава бира и доста страсти, а един от първите 3000 фена, закупил билет за рок фестивала, ще си тръгне с чисто нов мотор подарък!

Според Цанко Цонев мега събитието ще притегли доста туристи и фенове на морската столица от целия свят.

Във връзка с осъществяване на фестивал на рок музиката Varna Mega Rock на Морска гара Варна, ще бъде прекратено придвижването на коли по ул. " Вълноломна “ от 12,00 ч. до към 23,30 ч. в дните 17-ти, 18-ти август и 19-ти август.

При смяна на пътнотранспортната конюнктура и пораждане на нужда в интервала 17-19-ти август ще се прекрати придвижването и по следните улици: бул. " Приморски “ – от кръговото на пл. " Славейков “ (Гаров площад) до кръстовището с ул. " Михаил Колони “; ул. " Сан Стефано “ – от кръстовището с ул. " Преслав “ до кръстовището с бул. " Приморски “; ул. Граф Игнатиев “ – от кръстовището с ул. " Княз Дондуков “ до кръстовището с бул. " Приморски “; ул. " Св. Климент “ – от кръстовището с ул. " Княз Александър Батенберг “,в посока пл. " Екзарх Йосиф “ (Шишковата градинка). Промяната в организацията на придвижването ще бъде обезпечена от ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна.

Varna Mega Rock избра за собствен медиен партньор  Varna24.bg , и като подобен ние успяхме да зарадваме двама наши читатели с двоен билет за тридневния  рок фестивал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР