Засилени мерки за охрана на обществения ред и безопасността на

...
Засилени мерки за охрана на обществения ред и безопасността на
Коментари Харесай

Полицията с мерки за сигурност за мача Локомотив Пловдив - Левски в неделя

Засилени ограничения за защита на публичния ред и сигурността на придвижването подхваща Министерство на вътрешните работи Пловдив поради футболната среща сред „ Локомотив “ и „ Левски “ в неделя.

Двубоят ще се състои от 20.00 ч. на Лаута. Служителите на реда ще наблюдават за недопускане на противообществени прояви и ще обезпечават пътната сигурност. Екипи ще патрулират по улиците и в проблематичните зони.

Предвиден е полицейски акомпанимент за последователите на гостуващия тим след посрещането им на 133-ти км на автомагистрала „ Тракия ”, посока Бургас /тир паркинг/ и на разклона за село Войводиново. В Пловдив маршрутът на напредване към стадиона ще се реализира по бул. „ Освобождение ” до входа откъм ул. „ Димитър Ризов ”, която ще бъде затворена и обособена като паркинг за техните коли.

Достъпът до трибуните на последователите на тима хазаин ще става през формалния вход откъм бул. „ Санкт Петербург ”, посока ул. „ Цветан Лазаров ”.

Възможно евременно и поетапно ограничаване на придвижването на пътни транспортни средства, в това число и от всеобщия градски превоз, по ул. „ Димитър Ризов ” и ул. „ Проф. Цветан Лазаров ”, от кръстовището с бул. „ Освобождение ” до кръстовището с бул. „ Санкт Петербург ”.

За да бъде избегнато скупчване, входовете ще бъдат отворени от 17.45 ч.

От Министерство на вътрешните работи припомнят, че за последователите на гостуващия тим билети няма да се продават в деня на срещата.

По време на защитата на мача ще бъде употребявано видеонаблюдение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР