Засилен контрол, допълнителни патрули по границата ни с Турция и

...
Засилен контрол, допълнителни патрули по границата ни с Турция и
Коментари Харесай

Засилен контрол и допълнителни патрули по границата ни с Турция

Засилен надзор, спомагателни патрули по границата ни с Турция и проект за деяние, в случай че възникне непредвиден мигрантски напън. Пореден спокоен ден на граничен пункт „ Капитан Андреево “. Остават десетки гранични служители на реда.

Снимка: bTV

Екип на „ Гранична полиция “ потеглят към браздата, където следва промяна на патрулите по границата с Турция. Сред средствата за надзор са термокамерите.
Извънредни ограничения за сигурност по границата с Турция поради вероятен бежански напън Премиерът увери, че макар филантропичната рецесия, миграцията към страната ни е нулева
" Те са както за на ден виждане, по този начин и за нощно виждане с термо-възможности. По този метод оператора разграничава какъв е обектът “, изясни Христо Стефанов, зам.-директор на РДГП-Елхово.

Снимка: bTV

Според граничните служители на реда обстановката е спокойна. Там са командировани служители на реда от цялата страна.

" Към този миг ситуацията не постанова спомагателни сили и средства, както и от армията “, разясни Стефанов.

Според министър Каракачанов място за безпокойствие няма, само че България не би трябвало да се трансформира в това, в което се трансфораха Гърция и Италия.

Снимка: bTV

" И аз съм човечен човек, само че няма да се поколебая да не позволи военните -като споделям мощ - това значи да възпрепятстваш, не да използваш оръжие. Целта е да не се допусне пробив и да се откри маршрут през България.

Защото това, че сега напълват гръцката граница, а не българската - е успокоително. Но в случай че съумеят да пробият при гръцката граница и гърците ги притиснат, те няма да имат различен ход с изключение на да завият към нашата граница ", сподели Красимир Каракачанов,министър на защитата.

Продължават ограниченията за сигурност и в пограничните села.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР