Защото не спирам да получам съобщения – “какво правиш, ето

...
Защото не спирам да получам съобщения – “какво правиш, ето
Коментари Харесай

Вече Не Издържа! Венета Райкова Живее В Постоянен Тормоз! Писна Й И Извади Голямата Брадва, Вижте!

„ Защото не спирам да получам известия – “какво правиш ”, ето какво правя- седнал съм си у дома и пиша!! И хайде уважаеми непознати да спрете да ми пишете, тъй като препречвам наред!!

Какво е това “обичам те ”?! Кого обичате?! Как ме обичате като не ме познавате?! Аз не съм телевизионния облик! Стига към този момент, не е занимателно, а е досадно! И ще стартира да копирам известията ви и да ги качвам на стената си, с цел да ви видят и дамите ви!!

И още нещо – НЯМА да изляза на среща с мъже, които не познавам персонално, а са ме поканили посредством известия. Благодаря ви за комплиментите, само че няма смисъл да ми пишете сходни предложения и да изпращате фотосите си.

И един съвет за тези, които разчитат като главен коз на голото си тяло – първо можеше да потренирате “, написа Венета Райкова и получи поддръжката на приятелите си в мрежата.

Много от които фактически я подканиха да „ развее “ обществено кирливите ризи на двама-трима наглеци, с цел да се изплашен останалите. И да спрат да се вършат на маймуни.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР