Защото на лошите хора не им пука за останалите, категорична

...
Защото на лошите хора не им пука за останалите, категорична
Коментари Харесай

Защо лошите хора не страдат от сърдечни болести?

Защото на неприятните хора не им пука за останалите, безапелационна е доктор Анна Кореневич, к.м.н., кардиолог и клиничен психолог. . Те постоянно мислят единствено за себе си. Защото те „ не си поставят на сърцето “ всичко, което се случва в близост.

Те добре се грижат за себе си, хранят си се вкусно и разнообразно, не се блъскат на две работни места, здравата и добре си почиват. Не ги е грижа за близки, родственици, другари. 

„ Ако обаче сте здрави, това не значи, че сте неприятен човек. Или пък в случай че страдате от сърдечносъдови заболявания, не значи, че сте добър човек, чието сърце непрекъснато „ боли “ за фамилията, децата, родителите, другари, сътрудници, съседи и даже бездомни животни.

Но защото проблемите в близост са доста, то и заболяването няма да си иде, а с всеки идващ ден ще става все по-зле. И медицината тук е безсилна. Няма таблетки срещу сърдечна болежка “, счита лекарят. 

От своята процедура тя твърди, че можем да върнем здравото сърце и индивидът да си остане добър, да умее да подарява и получава обич. Та нали сърцето преди всичко е орган на любовта, добротата и човешката топлота.

В днешно време медиците даже дефинират една характерна вариация на инфаркта – синдром на разрушеното сърце.

Това се случва, когато сърдечните съдове са безусловно чисти, в тях няма тромби и плаки, а сърцето е повредено вследствие на мощни прочувствени прекарвания поради близки хора. Броят на такива сърдечни пристъпи пораства с всеки минал ден.  

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР