Защо всички изведнъж наскачаха на БСП и Корнелия Нинова? Защо

...
Защо всички изведнъж наскачаха на БСП и Корнелия Нинова? Защо
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Управляващите и баронът Гергов искат да свалят Нинова

" Защо всички внезапно наскачаха на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова? Защо в случай че Корнелия Нинова е толкоз неприятен водач, ръководещите толкоз доста желаят да я смъкват? Защото ръководещите желаят да я смъкват доста повече, от който и да било в Българска социалистическа партия. Очевидно тя е опасност и употребяват всички благоприятни условия, с цел да отстранят тази опасност. Очевидно и че някои от факторите в Българска социалистическа партия, волно или несъзнателно, играят по тази външна команда. Георги Гергов е барон с първа частна партия - БСП-Пловдив. " Това съобщи Румен Овчаров, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, пред bTV.

" Партията реши,че желае директен избор. Барони в Българска социалистическа партия, които имат въздействие в конгреса, желаят да го осуетят ", сподели още той и означи, че Българска социалистическа партия четири пъти на своите най-големи конгреси, на своите конгреси, желае да избере директния си водач посредством общопартиен избор, до момента в който против това сега върви опозиция.

" Когато се свика конгрес, избрани хора употребяват своето по този начин да се каже " баронско въздействие ", посредством което си качват цената. Ако това се случи в цялата партия, въздействието на тези " барони " отива по дяволите. Затова и те са срещу, някои от тях и заради други съображения. Но към едните и към другите - в случай че те се опитат и още веднъж ни вкарат в сюжета " скандал след скандал ", в последна сметка няма да има никакво значение кой ще е ръководител на партията в една такава скандална акция. От сюжета " скандал след скандал " спечелилият след него е явен и той няма да е никой от Българска социалистическа партия ", обърна внимание Овчаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР