Защо Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на

...
Защо Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Руски медии: Защо Владимир Путин още не е започнал поредната си президентска кампания?

Защо Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила още не е декларирал, че ще се бори за нов президентски мандат на изборите през март, се пита в публицистичен коментар в. "Независимая газета ". Путин няма проблеми нито със здравето, нито с рейтинга, които да осуетят присъединяване му в изборната конкуренция. Щом освен това състояние човек протака нещата, откритата политика отстъпва място на политтехнологиите, написа съветският всекидневник.

"Независимая газета " изброява преимуществата, които може да получи Путин от обрисувалото се късно включване в акцията. Първо, сега не го подлагат на критика за нищо съответно. Щабът му не е заставен да реагира на персонални обвинявания, най-много от хора, които няма да съберат нужните подписи, ЦИК ще ги отхвърли и т. н. Нищо чудно през януари в конкуренцията да останат единствено Путин и негови "проверени " съперници, от които не се чакат остри рецензии.

Второ, щабът на Путин може би просто разрешава на всички евентуални претенденти да се изкажат, а на гласоподавателите - да преценяват какъв брой са способени. Тогава "драматургията е напълно разбираема. Отначало жителите слушат със седмици, даже месеци политици от всички цветове, твърдят се какъв брой са безсъдържателни техните оферти, разочароват се, само че не щеш ли на арената излиза единственият "човек на делото ", т. е. Владимир Путин ", изяснява "Независимая газета ".

Печатът разяснява вчерашно известие на неназован федерален чиновник пред "РБК ", че Путин към този момент е взел решение да се кандидатира за нов президентски мандат и Кремъл разисква сюжети за оповестяване на кандидатурата му. Приоритетен вид за настоящия съветски водач е самоиздигането, както обявиха източници на "РБК " още през лятото, написа в. "Газета ". Обществената поддръжка за Владимир Путин е "значително по-широка " от възможното утвърждение на властовата партия "Единна Русия ", само че за всеки случай се изследва и разновидността той да стане неин претендент.

Тази конспирация е безинтересна за множеството поданици на Русия, споделя политологът Алексей Макаркин пред онлайн изданието Полит.ру. "Темата все едно въобще не визира въпросите от действителния живот. Е, в случай че да вземем за пример президентът беше тръгнал на избори като самопредложил се претендент, а поради това на хората им бяха вдигнали пенсиите, тогава нещата щяха да засягат действителния живот. Но другояче това не е техният живот. А някаква политика, за която никак не желаят и да мислят ", разяснява специалистът.

"Газета " напомня кои са към този момент известните претенденти на идните президентски избори в Русия, измежду които и водачът на комунистите Генадий Зюганов. За него "поради възрастта му (73 г.) това най-вероятно ще са последните избори, на които той още веднъж възнамерява да завоюва почетното второ място. По-рано самият Зюганов сподели, че "Русия е изчерпала лимита си от революции ", напомня електронният вестник.

Руската "Национална работа за вести " изброява и други бъдещи претенденти за висшия пост като телевизионната водеща Ксения Собчак, журналистката Екатерина Гордон, председателката на Националния наставнически комитет Ирина Волинец, предприемача Сергей Полонски.

Путин продължава да мълчи за възможната си кандидатура, само че това е публикувана международна процедура измежду политиците с високо доверие в страните си, показва пред новинарския уебсайт анализаторът Глеб Кузнецов. "Има желязно предписание, което важи и за Путин, и за Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и... към профила, и за английския министър председател от Втората международна война Уинстън Чърчил: Ако имаш висок рейтинг и си доста прочут, в твой интерес е да водиш допустимо най-кратка акция. Ако пък рейтингът ти е невисок и въобще не си прочут, имаш интерес да водиш акция допустимо най-дълго време. Човек с висок рейтинг и висока популярност към този момент си е направил всички акции за да реализира популярност. Защо му е да проточва всичко това ", разсъждава съветският наблюдаващ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР