Защо Цитиридис се появи снощи с розова коса? Криско спази

...
Защо Цитиридис се появи снощи с розова коса? Криско спази
Коментари Харесай

Криско и Галена в най-бруталния си дует по поръчка на Цитиридис

Защо Цитиридис се появи нощес с розова коса? Криско съблюдава обещанието си и направи лоен чалга дует с Галена, откакто предходната седмица Николаос му насочи предизвикателство.

" Тъй като имахме доста малко време да измислим всичко, започнахме оттова, че въпреки всичко предизвикването идва от грък. Сега може и в Гърция да пробие този кючек. На Кавала може да стане химн ", сподели Криско.

" Това си е една машина на времето. Като цяло и клиповете се правеха по този метод. Ние изглеждахме по подобен метод ", разяснява Галена в предаването.

Точно преди една седмица водещият означи, че към този момент на нищо не би се изненадал от Криско и че чака да направи дует даже с Андреа Бочели. Оставало му и да направи ретро чалга ария, кючек, само че Цитиридис тогава се усъмни, че би му стискало.

Тези думи провокираха Криско и той даде обещание, че в период от една седмица с Галена ще създадат " най-бруталния кючек ". И освен ще основат песента, а и ще съумеят в период от една седмица да снимат клип и да дойдат в студиото, с цел да го показват. Николаос се обзаложи, че, в случай че това се случи, ще бъде в Шоуто с розова коса и цветните облекла, които носи Криско в клипа към дуета му с Галена – " Красиви неистини ". Точно това се случи нощес в предаването. Ето и обещания " жесток кючек ":



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР