Защо трябва най-важните въпроси в Изборния кодекс да се решават

...
Защо трябва най-важните въпроси в Изборния кодекс да се решават
Коментари Харесай

Петков: Българският Мадуро е Борисов, в сряда влизаме в зала

Защо би трябвало най-важните въпроси в Изборния кодекс да се вземат решение до момента в който българите спят. От какво ги е боязън? Извършен бе опит за кражба на демократичния избор на българите.

Това съобщи пред Нова телевизия съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Кирил Петков по отношение на признатите от правна комисия на второ четене промени в ИК след съвещание цяла нощ през миналата седмица.

Бившият министър председател попита за какво машините за гласоподаване би трябвало да се трансформират в принтери за бележки. „ Българският Мадуро е Борисов ”, съобщи още Петков, наблягайки, че задачата е нови бързи избори.

Те се готвят за едни избори, желаят да има операции, желаят да ги откраднат, сподели още Петков.

Той заяви, че в сряда депутатите на „ Продължаваме промяната ” влизат назад в пленарната зала и ще предложат краткотрайната комисия за измененията в Изборния кодекс.

Ако гласоподават да няма естествен публичен спор по тематиката, да не може в естествените часове на деня да обсъдим значимите моменти, ще значи, че те бързат за избори, съобщи Кирил Петков.

Той сподели, че в случай че не бъде признато предлагането им за краткотрайна отраслова комисия, която в границите на месец да се заеме с тематиката, а през това време да бъдат разисквани другите значими въпроси, ще упорстват президентът да разгласи несъгласие на текстовете от ИК. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР