Защо трябва да се пият именно домашно приготвени червени вина?

...
Защо трябва да се пият именно домашно приготвени червени вина?
Коментари Харесай

Защо е полезно да си пийваме домашно приготвено червено вино

Защо би трябвало да се пият точно домашно приготвени червени виновност? „ За въодушевление! “ – споделят едни. „ Не, поради превъзходните им вкусови качества! “ – опонират им други. Има е една дребна част, които знаят, че алените виновност са потребни за организма. Чува ли са, че това е в действие, в случай че дневната доза на изпитото количество е „ умерено “. Но едни схващат под умерено количество една чаша, други – една каничка. Истината е някъде по средата – целесъобразно е да се пие от една до две чаши на ден (до 300 мл), само че не и повече! Изпиването на огромни количества е също толкоз нездравословно, както и пиенето на концентрати! То води до пристрастяване, което неизбежно въздейства негативно на множеството физиологични системи на човешкия организъм и на първо място – на нервната система.

Леко приповдигнатото въодушевление се заменя с опиянчване, намаляване или даже отпадане на „ задръжките “, потиснатост или агресивност… Затова спрете на първата чаша, колкото и да ви се е усладило! Освен това не забравяйте – потребни са домашно приготвените червени виновност! Разновидностите на алените виновност са повече от 50, само че желаните марка по света пък и у нас са: Мерлот, Каберне Совиньон, Маврут, Гъмза Пино ноар, Сира…В съпоставяне с френските, българските червени виновност имат по-тръпчив усет и наподобяват „ по-тежки “. От къде идва полезността им за организма, признати в умерено количество? Отговорът е многопластов; на първо място, съдържащите се в аленото вино субстанции са мощни антиоксиданти, поддържащи пределно ниско равнище на нездравословните за здравето свободни радикали в организма, при което метаболизмът доста се форсира и крайният резултат е общо филтриране на организма.

Освен това, признатите посредством виното флавоноиди укрепват имунната система и по този начин попречват настинките. Появява се и наклонност към контролиране на телесното тегло заради изгаряне на част от мазнините при взаимоотношението им с погълнатия алкохол. Най-сетне добитото положително въодушевление подготвя освен към безобидно кокетничене в компания, само че и ускорява половите стремежи! Все отново, може ли човек в компания да се ограничи с една единствена чаша алено вино??? Отговорете си сами!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР