Защо трябва да е лесно, когато може да бъде трудно?

...
Защо трябва да е лесно, когато може да бъде трудно?
Коментари Харесай

Мач пойнт номер 2 – двойна грешка

Защо би трябвало да е елементарно, когато може да бъде мъчно? На този въпрос би трябвало да си отговорят в Лудогорец след загубата от Истанбул Башакшахир нощес. Загуба, която сложи на карта пролетните мачове в Лига Европа. Ако би трябвало да използваме стилистиката, която ни държи още от предходната седмица – Лудогорец пропусна вторият си майч понт и то при собствен сервиз. Сега ще има трети, само че към този момент при сервис на противника. Разградчани направиха ужасяваща двойна неточност. Турците бяха задоволително комфортен противник, от който Лудогорец не трябваше да.

Снощи Лудогорец игра едва в по-голямата част от дуела. Така, както игра едва преди няколко седмици против ЦСКА-София. Истината е, че гостите съумяха да намерят по-добре салдото в играта, което се оказа задоволително за трите точки. Истина е, също по този начин, че и шансът обърна тил на Лудогорец в основни моменти. Ако в Разград би трябвало да съжаляват за нещо, то това е изпуснатата победа против Брага, тъй като тогава тимът игра отлично.
Херо: Болно ми е, не заслужавахме да паднем
Мачът против Истанбул Башакшахир бе успех на непредизвиканите неточности, които натежаха. След загуба е елементарно да се търси виновност – било в треньор, тактичност, играчи или нещо друго. По-трудно е да се създадат верните заключения и това повече да не се повтаря.

След две седмици Лудогорец ще играе в Германия. Все още всичко е в краката на футболистите и концепциите на треньора. Хофенхайм се сбогува с Лига Европа, само че това нищо не значи. Дори да играят с аварийни футболисти немците са си немци. На „ орлите “ им би трябвало точица или крепко притискане на палци за Брага в Истанбул. Ситуацията от предходната година в Шампионската лига се повтаря. Тогава събитията се стекоха съвършено за първенците. Дали и тази ще е по този начин ще разберем след седмица.

Мачовете в Европа са си мачове в Европа и там евентуално Лудогорец ще играе и през февруари. В клуба обаче се случва нещо, което е леко притеснително. Двама футболисти не са удовлетворени от статута си и показват мнението си обществено. Това нямаше да прави такова усещане, в случай че ставаше дума за Кишада или Жоао Паоло, да вземем за пример. Тук обаче приказваме футболист номер 2 по мачове за Лудогорец за всички времена и капитан на тима Светослав Дяков и голмайстор номер 2 в историята на Лудогорец Клаудиу Кешеру. Във футбола няма безконечни и незаменими, само че и двамата са значима част от историята на този тим. Как ще се развие обстановката и дали Дяков и Кешеру прекарват последните си месеци в Разград единствено времето ще покаже.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР