Защо тръбата е цяла? Защо газът тече? Това са кънтящите заветни

...
Защо тръбата е цяла? Защо газът тече?
Това са кънтящите заветни
Коментари Харесай

Сигурни ли сме, че искаме премиер, който може да пледира невменяемост след време…?

Защо тръбата е цяла? Защо газът тече?

Това са кънтящите заветни думи на претендента за избавител, патриотичниа гуру на съветските ползи, специалиста по множеството неща, дето съществуват и не съществуват – военачалник Стефан Янев. 

Гусин генералът, съгласно мене, сътвори текста на идващия кючек-хит, който ще отвее Васко Жабата… единствено да се сети някой оркестър да трансформира думите „ Защо тръбата е цяла? Защо газът тече? “ в ритмична ария и шлагерът е подготвен. 

А, доколкото към този момент познаваме пиар геният на който там написа думичките на Стефан Янев, като нищо може и той да я съчини песничката, за реклама. 

„ Мижав интерес “ а-ха да стане мега шлагер и беше отвят от Васко Жабата. А в този момент Васко Жабата се моли никой да не напише ария по думите на Янев, тъй като това ще е ХИТЪТ на сезона… на всички сезони. 

Но в този момент – от една друга позиция:

Сигурни ли сме, че желаеме за министър председател човек, който може да пледира безотговорност след време? М? 

Все отново ще би трябвало да борави и със секретна информация. А, одеве се сетих, че един военачалник по принцип работи с такава… Демек: тоя транспортен съд към този момент е отплавал. Майко блага! 





Това (не е за поверие, но) не е най-големият „ шлагер “ на страницата на ге‘ерала. 

Горката ни, латиноамериканска държавица, налазена от генерали във властта, малко ли изстрада, та трябваше и тази поредност от скечове…

Но ето.



 

Мисълта ми беше, че „ Защо тръбата е цяла? Защо газът тече? “ не е най-големият шлагер на страницата на ге‘ерала.

Малко по-долу се мъдри ето това: „ […]ПП „ Български напредък ” уведомява този „ благодетел ”, че писмото му ще бъде изпратено до всички държавни институции и органи – Прокуратура на Република България, ДАНС и Министерство на вътрешните работи, с цел да извършат следствие и определяне на неговата идентичност. Ние от Политическа партия “Български напредък ” считаме, че към сходни опити за „ доброжелателност ” следва да бъде приложена цялата мощ на закона[…] “

Въпросният „ благодетел “, в полза на истината, в действителност е благодетел, само че някой не вдява. Човекът е почитател на Янев и се пробва да му направи услуга, като го предизвестява, че мандатоносителят му е злепоставен и обвързван със сенчести структури в Сърбия, както и паравоенни незаконни групи, виновни за дестабилизация в Косово, взели участие в бойни дейности, различен – съден за трафик на опиати и още. 

Човекът моли Янев да се отърве от тези детайли, с цел да може партията му да стартира на чисто. Накрая споделя, че, в случай че това не стане, ще изпрати информацията, която има, на медиите. А информацията е събрана прецизно и подредена – с линкове и подробни пояснения. 

Това, което Янев направи, беше да изтипоса цялото писмо (с цялата информация, която непосредствено удря него и партията му) и съобщи, че индивидът ги изнудвал…

Ама… такова знамение не е имало! Все едно крадецът да те заплаши с револвер, а ти, с цел да го прецакаш, да извадиш и ти револвер и да се гръмнеш самичък. 

Янев взе писмото с всички изобличаващи го линкове в него и го плесна пред драгия четец. Според мен, на индивида, дето го е писал, ченето му се е блъснало в земята. 

В опита си да показва мощ и храброст, сподели на всички ни информацията, която нямаше и да се сетим, че може да съществува. Ами… благодарим. 

Също е доста забавен и фактът, че плаши с прокуратурата, ДАНС и Министерство на вътрешните работи човек, който го предизвестява, че се е забъркал с престъпници…

Мега ХИТОВЕ от горе до долу!



 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР