Защо толкова много се вдига градусът на напрежението? Защото има

...
Защо толкова много се вдига градусът на напрежението? Защото има
Коментари Харесай

Денков: Ротацията не е борба за постове

„ Защо толкоз доста се подвига градусът на напрежението? Защото има политици и медии, които се пробват да показват в неверна светлина процеса на този преход. Това не е развой, който е обвързван с битка за постове или с това една политическа мощ да надлъже друга, а е развой, който ще предопредели кои ще са същинските цели, по които ще продължи да работи държавното управление в идващия интервал “, съобщи във връзка идната ротация министър председателят акад. Николай Денков. Той взе участие в Общото заседание на Националното съдружие на общините в България (НСОРБ), което стартира през днешния ден в София.

„ През последните седмици няма сътрудник, било то задграничен или народен, който да не е почнал диалога, който водим, с въпроса: „ Вие ще съумеете ли да извършите прехода “. Сигурен съм, че и госпожа Габриел би трябвало да дава отговор на същите въпроси. Уверявам ви, че ние с нея нямаме подозрения в това отношение. Това, което зависи от нас, ще го създадем “, акцентира Денков.

„ Ще има последователност. Работим доста настойчиво в една немного лесна среда, аз да може да се чувствате спокойни, че това, което виждате като вярна посока на развиване, ще продължи “, увери Денков кметовете и общинските съветници.

Кметът на Велико Търново и ръководител на НСОРБ Даниел Панов похвали пред премиера и вицепремиера Мария Габриел финансовия министър Асен Василев и районния министър Андрей Цеков за това, че се вслушват в гласа на общините.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР