Защо Софи Маринова е с владишка риза? Това се запитаха

...
Защо Софи Маринова е с владишка риза? Това се запитаха
Коментари Харесай

Жегата ли я напече? Софка облече владишко расо

Защо Софи Маринова е с владишка риза? Това се запитаха присъстващите в пловдивска дискотека, които бяха на последното присъединяване на ромската перла. Изпълнителката на " Едерлези " излезе на сцената на клуба облечена в бяла тога, съвсем като на митрополит, видя Lupa.bg.



" Май се е взела доста насериозно ", разясниха присъстващите, само че в действителност Софка не е откраднала одеждата от някой поп, а си я е купила от битака. Бялото расо е имитация на марката " Луи Вютон " и ромската перла се е сдобила с него против 100 лв..

Любимата на Гринго считала, че е доста съвременна и поради това избрала да я появи по този начин пред почитателите си, които избухнаха в смях, тъй като наметалото е съвсем като владишка тога, която висшите духовници носят под златно-сребърната си тога.



Ромската перла е откраднала попската риза

В същия ден синът на Маринова - Лоренцо отпразнува рождения си ден с охолно празненство в настоящия клуб под тепетата. Младежът бе събрал доста другари, които честваха с чаша в ръка, като се надяваме се след това да не са седнали да карат автомобил. В заведението цяла вечер звучаха песните на неговата майка, която не пропусна да поздрави сина си във връзка празника му.

Софи изпя песента „ Нежна е нощта”, като показа с присъстващите в клуба, че това е била песента, на която е схванала, че е бременна с Лоренцо.



Софка поздрави Лоренцо, единствено не съумя да го мироса за здраве

" Да си жив и здрав, доста те обичам, ти си ми животът. Каквото ти е на сърце, това да ти е и на ръце. Ти си моята рожба, моят принц, моят Лоренцо ", добави изпълнителката пред десетките пристигнали да се забавляват, след което празненството продължи и етрополската легенда обиколи клуба с расото, като единствено дето не мироса присъстващите.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР