Защо сме тук - защото виждате през колко метра сте

...
Защо сме тук - защото виждате през колко метра сте
Коментари Харесай

Борисов съобщи за нещо, което не се е случало никога досега НА ЖИВО

Защо сме тук - тъй като виждате през какъв брой метра сте самите вие. Когато влизате - дезинфекцираме - взимаме ограничения. Това съобщи Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет.

"Продължаваме да работим, само че дублирам - първата единствена сега грижа е здравето и живота на хората. Затова разпоредих на щаба и на здравния министър отново да прегледат всички лекари, медсестри, лаборанти, водачи и обслужващи Бърза помощ, РЗИ-та... Всички, които са работили с ковид, да не са пропуснати ", съобщи министър председателят.

Относно спомагателното заплащане от 1000 лв. Борисов съобщи: "Надявам се да си извършите плановете. И в случай че някъде се пропусне, обешавам, че всички ще са възнаградени от тези, които са били на първа линия ".

"Днес в 16 ч. с Дончев, Горанов, обществената министърка говорихме с шефа на интернационалния валутен фонд, тъй като желаех да се срещнем с ограниченията, които се взимат по света. Да забележим дали някъде не са по-добри от нашите ", сподели той.

"81 страни са декларирали за пари - това в никакъв случай не е било това. Кристалина сподели, че в най-лошия случай са били 4-5 страни ", добави министър председателят.

"Кашлям, само че пробата ми е негативен през днешния ден.... ", посочи Борисов.

"Как да разположим парите във времето... Говорих с ръководителите и на двата синдиката. Освен да защитим да има пари за хората на първа линия, би трябвало да активизираме курсантите, които не са на учебно заведение в този момент и имат опция да оказват помощ изключително на КПП-тата, с цел да използваме тези млади, здрави и прави девойки да оказват помощ на службите на Министерство на вътрешните работи, които са всекидневно на пътя ", добави министър председателят.

"Можем да вземем заемни пари, несъмнено няма да минем без тях. Но всеки заем се връща, ще ги връщат децата ни. Защото стопанската система няма да тръгне стремително по-късно. Меркел особено ме поздрави, че пръв съм се сетил да си реконструирам промишлеността ", сподели Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР