Защо се нарича скандал? Това си е съвсем в дневния

...
Защо се нарича скандал? Това си е съвсем в дневния
Коментари Харесай

Паси: Руските шпиони трябва периодически да се прочистват

Защо се назовава скандал? Това си е напълно в дневния ред на нещата. Едните гонят, другите гонят. Руските шпиони би трябвало периодичен да се прочистват. Малко са изгонени. Преди време Русия сподели, че ще анексира курорта Камчия. Както преди време анексираха Крим, както анексираха Осетия в Грузия, по този начин споделят в прав текст и за Камчия. Ние имаме голямо количество съветски собствености у нас. Путин съобщи, че е негово обвързване да ги пази. Това съобщи ексвъншният министътр Соломон Паси  Соломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 година в Пловдив. Син е на известния професор по философия и в ефира на Българска национална телевизия във връзка изгонените двама съветски дипломати от България.

Попитан дали да чакаме ответни ограничения от страна на Русия, той съобщи, че така и така имаме доста дипломати в Русия, та и да си тръгнат - още по-добре.

България гони съветските дипломати, обвинени в шпионаж

"Трябва да има една превативна политика. България не е черната овца на Европейски Съюз във връзка с Русия. Бившият немски канцлер Герхард Шрьодер отиде да работи в "Газпром ". Това е безусловно неприемливо като морал. Не можем да имаме уравновесена политика с Русия - като те са ни влезнали в леглата. Това се назовава политиката на снишаването, това е политиката на салдото. В политиката най-важното е изборът ", безапелационен бе той.

Стана ясно от какво се е интересувал единият от съветските дипломати, уличени в шпионаж
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР