Защо се чувстваме сънени през деня? Постоянната сънливост не е

...
Защо се чувстваме сънени през деня? Постоянната сънливост не е
Коментари Харесай

Какви са причините да се чувствате сънени постоянно?

Защо се усещаме сънени денем? Постоянната унесеност не е просто знак, че не се наспивате добре. Сънливостта е резултат от енергийни проблеми. Човешката сила непрестанно се трансформира под въздействието на вътрешни и външни фактори.

Проблеми с чакрите

Човешките чакри са седемте енергийни центъра, виновни за избрани функционалности. Сънливост се появява, когато са наранени долните чакри – Муладхара и Свадхистана.

Муладхара е обвързвана с силата на Земята, тъй че когато положението й е неприятно и не може да действа обикновено, тя желае да спрете, да си починете, да се наспите и да спрете да мислите за проблеми. Изглежда, че силата е на привършване, само че това не е напълно правилно. Когато Муладхара не работи вярно, като че ли магнит ни дърпа към земята, а сънят ненапълно възвръща естественото действие на чакрата.

Свадхистана се намира малко над Муладхара. Не работи вярно, в случай че човек стане лакомец и неотстъпчив. На енергийно равнище това държание е неправилно и чакрата не работи вярно. Появяват се унесеност и възприятие на незаинтересованост.

Болести

Ако непрекъснато страдате от унесеност, макар че си лягате в точния момент и ставате рано, това може да значи, че имате някакви здравословни проблеми. Може да имате простуда или вирусно заболяване. Всяка болест ни лишава от сила. Единственият метод да си я върнете е да се наспите добре.

Комуникация с енергийни вампири и токсични хора

Енергийните вампири са тези, които умишлено източват сила от нас. Те съзнателно ни карат да се усещаме отговорни или да не можем да следим реакциите си. Това са доста рискови хора, които ни карат да губим доста сила. Ако във вашето обграждане има такива хора, може да почувствате липса на сила и унесеност поради тях.

Има такива, които не желаят да ни наранят, само че въпреки всичко го вършат. Такива токсични хора могат непрекъснато да се съмняват в нещо, да ни зареждат с отрицателна сила, отчаяние и ревнивост. Заради тяхното държание можем да се почувстваме и като изстискан лимон.

Вижте още: Дишаме ли вярно?

Лоши привички

Лошите привички сами по себе си не постоянно водят до унесеност и отмалялост. В доста случаи това са следствията от несполучливата битка против тях. Например, в случай че човек е доста припрян да се откаже от тютюнопушенето, само че не може да го направи, биологичното му поле може да бъде нарушено, което може да докара до здравословни проблеми, отмалялост и възприятие на безизходност. Резултатът от всичко това може да бъде неспособност за добър сън или отмора.

Вече знаете за какво се усещаме сънени денем и по какъв начин да възстановим силата си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР