Защо се боим от слънчевите затъмнения и от четири планети,

...
Защо се боим от слънчевите затъмнения и от четири планети,
Коментари Харесай

Пълно слънчево затъмнение – САЩ 2017

Защо се боим от слънчевите затъмнения и от четири планети, подредени в права линия? Идеята за свят, изчезващ в неизвестността на бъдещето и сегашността на сегашното, е в действителност ужасяваща. Наистина ли Слънцето ще се появи още веднъж след затъмнението, в действителност ли Луната ще се отмести, разбулвайки Слънцето? Помогни ни, Гoсподи, още веднъж да забележим нашето слънце!

Господи, магическо е. Нямам думи. Не е допустимо да бъде разказано. Там е единствено слънцето – това голямо огнено кълбо, което гори и сияе от самото начало. Само три или четири петънца могат да бъдат забелязани по повърхността му. И тогава се появява огромният облак тъмна, черна мъгла, която постепенно и последователно гълтам нашето слънце.

12.00 ч. по обед.  ¼ от Слънцето към този момент е закрита. Пълно е с хора, които следят редкия галактически феномен.

12.25 ч. 1/3 от Слънцето е закрита. Започва да става злокобно. Плашещо е да си помислиш, че нашето Слънце може да изчезне вечно, отнесено от непозната галактическа мощ или от галактическите ветрове. Как бихме могли да живеем без слънце? Аз персонално не бих могла.

12.45 ч. Слънцето е към този момент на половина закрито. Има нещо надълбоко алегорично в тази леко диагонална форма на полузакрито слънце. Half in – yang, half – in – sun.

13.10 ч. Слънцето към този момент е напълно прикрито. Всички присъстващи са пътували до Съединени американски щати особено, с цел да следят затъмнението. Цялата тази тъма вечно ли ще продължи? Децата в учебните заведения се паникьосали от протичащото се и звънели на родителите си да питат къде е отишло Слънцето!

13.35 ч. Вече имаме цялостно слънчево затъмнение. Всички погледи са вперени в небето.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР