Защо руската опозиция бе допусната във федералния телевизионен ефир? Този

...
Защо руската опозиция бе допусната във федералния телевизионен ефир? Този
Коментари Харесай

Вестник в Москва:Защо руската опозиция бе допусната във федералния телевизионен ефир?

Защо съветската съпротива бе позволена във федералния ефирен ефир? Този въпрос е тематика на публицистичен коментар в "Независимая газета " във връзка присъединяване на двама опозиционни политици в излъчвания на централни малките екрани, и то в най-гледаното време.

Става дума за телевизионната водеща Ксения Собчак и създателя на опозиционната партия "Яблоко " Григорий Явлински, декларирали, че ще се кандидатират за висшия държавен пост на президентските избори в Русия през март. "Критичните тезиси на Собчак и Явлински са непопулярни, по тази причина са комфортни за властта ", изяснява вестникът.

Предаванията са проведени по този начин, че претендентите от извънпарламентарната съпротива показват общоприетия демократичен дискурс. Но не стартират пазарните полезности и свободата от държавна интервенция в частния и в икономическия живот, а правозащитния и прозападния дневен ред. Изборът на тези акценти не оставя нито за Собчак, нито за Явлински никакви шансове в идния избор - по тази причина всестранно легитимира успеха на претендента на властта, написа изданието.

"Властта, и по-точно кремълските политтехнолози, позволяват рецензии, считани от тях за социологически безвредни. Икономиката е различен въпрос. Ако допуснем, че на напред във времето в акцията излязат в един миг икономическите въпроси, претендентът на властта може и да се озове "в небрано лозе ", прибавя "Независимая газета ".

В Москва, Санкт Петербург, Ростов на Дон и Твер притежатели на пространства отхвърлят да ги дават чартърен за прояви на екипа на Ксения Собчак от боязън, че може да имат проблеми, написа опозиционният "Новая газета ". Собственикът на столична зала да вземем за пример изискал публично писмо, че на проявата няма да има апели за събаряне на властта в Русия, споделя Тимур Валеев, началник на мрежата от районни щабове на бъдещата кандидат-президентка.

Президентските избори в Русия може още веднъж да останат без жена претендент - Ксения Собчак има и проблем със събирането на подписи, а останалите обрисували се претендентки наподобява всеки миг ще изоставен конкуренцията, предвижда "Московский комсомолец ".
В съветската политика има задоволително прелестни дами, само че лишени от президентски упоритости, отбелязва всекидневникът и пита за аргументите "младия хубав политолог Екатерина Шулман ".

Жените в Русия не срещат терзания, по тази причина не са стимулирани да се борят с мъжете по най-високите етажи на властта. Те така и така са самата власт. С кого говорите, щом дойдете в кое да е районно институция - с някоя жена. А какви са множеството заседаващи в нашите общински законодателни събрания и управи? Какви са учителките и участъковите лекарки? У нас от 100 години към този момент има матриархат и това изцяло устройва дамите. Те пълноценно ръководят страната и оставят на мъжете цялостното право да наподобяват основните хора, декларира анализаторката пред "Московский комсомолец ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР