Защо римският папа си мисли, че преговорите ни устройват?Това попита най-популярният

...
Защо римският папа си мисли, че преговорите ни устройват?Това попита най-популярният
Коментари Харесай

Соловьов: Защо римският папа си мисли, че преговорите ни устройват?

Защо римският папа си мисли, че договарянията ни устройват?

Това попита най-популярният съветски водещ Владимир Соловьов в предаването си по държавната телевизия " Россия 1 ". Преди това бе излъчено малко клипче, в което главата на Римокатолическата черква прикани Украйна да прояви смелостта и да развее " бялото знаме ".

По-късно от Ватикана прецизираха, че папа Франциск не желал украинците да капитулират, а да водят договаряния (в сходен случай те ще бъдат принудени да се откажат от свои територии, попаднали под съветски надзор, както и да разгласят интернационален " неутралитет " - бел. ред.).

" Кой е това? Кой ни приказва преди малко? ", пита мелодраматично Соловьов.  " Защо този човек се меси във взаимоотношенията сред две православни страни? Кой е той? Някои от нас се отнасят с някаква форма на страхопочитание към него. Но извинете - кой е той? На кого и на какво въздейства той? Ясно е, че това не са думите на нравствен водач. Когато някой ненадейно стартира да приканва към договаряния, заражда се въпрос: това устройва ли ни? Имало ли е в миналото случай да се водят договаряния и да не са се опитвали да ни прецакат? Може би е извънредно време да престанем да търсим външно утвърждение и да стартираме да преследваме основните интереси на нашия народ ".

Последва прослава на " Владимир Владимирович ", който дал " нова трактовка на фамозната фраза на фелдмаршал Миних: " Русия се ръководи непосредствено от Бог ".

" Той я разшири като сподели, че Русия съществува с помощта на съветския и на други нации, живеещи на нашата територия. Нека погледнем вътре в себе си, вместо да слушаме какво някой си, някъде си ще ни каже, и тълпи от подлизурковци ще са подготвени да ръкопляскат: " Виждате ли? Римския папа! " И какво? Какъв ни е римският папа? Да не би партията за мира да е почнала да се съживява? Римският папа се пробва да ни измами и това няма да е първият път ".

Russian state TV host Vladimir Solovyov berated Pope Francis for " sticking his nose where it does not belong " and suggesting negotiations. Solovyov said that Russia has no interest in negotiations and does not recognize the Pope as a spiritual leader.
— Julia Davis (@JuliaDavisNews)  Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР