„Защо процедурата за избор на сметопочистващи фирми за София стартира

...
„Защо процедурата за избор на сметопочистващи фирми за София стартира
Коментари Харесай

Представянето на програмата на Мая Манолова ще бъде на 17 септември

„ Защо процедурата за избор на сметопочистващи компании за София започва в понеделник – година преди да изтекат договорите на към този момент наетите компании “, попита Мая Манолова през днешния ден столичния кмет Йорданка Фандъкова пред публицисти в Южния парк, където дружно с доброволци започва събирането на подписи.

По думите й договорите изтичат през м. август идната година, а процедурата по желание на нови ще започва в понеделник – 9 септември. Манолова попита кое постанова това бързане. Договорите са на стойност близо 400 млн. лева и за период от 5 години – действително те ще прескочат мандата на идващия кмет и даже ще влязат с година напред в ръководството на идващия. Манолова зададе и въпроса какво се случва с обещанието от предния мандат на Йорданка Фандъкова, че чистотата в града ще се поддържа от общинско дружество.

Тя разгласи още, че представянето на програмата й ще бъде на 17 септември – Денят на София, а жителите, които желаят да поддържат акцията й, към този момент могат да го създадат на особено разкрита за задачата банкова сметка.

Банкова сметка, открита и обслужваща само задачите на акцията, с IBAN: BG49STSA93000026336648, " Банка ДСК " ЕАД
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР