Защо прокуратурата твърди, че Сидеров е обвиняем, без да е

...
Защо прокуратурата твърди, че Сидеров е обвиняем, без да е
Коментари Харесай

Волен се чуди: Защо да съм обвиняем, след като не съм призован?

Защо прокуратурата твърди, че Сидеров е обвинен, без да е свикан? Това се пита в писмо, което водачът на " Атака " Волен Сидеров ще връчи на началника на Софийската районна прокуратура, оповестиха от пресцентъра на партията.

Причината за писмото е вчерашно известие на прокуратурата, че 65-годишен с букви В.С. е бил упрекнат в безчинство за това, че на 18 ноември предходната година е ритал и удрял неоснователно хора на столичния бул. " Граф Игнатиев ". Според медийни изявления става дума точно за Волен Сидеров.

" Защо в уеб страницата на Софийска градска прокуратура се появява известие с буквите на Волен Сидеров и неговата точна възраст 65 година, след което редица медии, базирайки се на тази информация показаха Волен Сидеров със фотоси и цялостното му име, и внушението, че е направил закононарушение? Защо в известието се твърди, че Волен Сидеров е " обвинен ", в случай че не е призоваван от подобаващ орган? Защо СРП извърши престъпление по този метод? ", се пита в писмото на Сидеров до прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР