Защо продуцентите на Ергенът“ са знаели името на победителката още

...
Защо продуцентите на Ергенът“ са знаели името на победителката още
Коментари Харесай

Уличиха „Ергенът“ в грандиозна измама 


Защо продуцентите на „ Ергенът “ са знаели името на победителката още преди старта на фотосите? Сериозен въпрос след противоречивия край на риалити формата – сапунка „ Ергенът “ по БТВ. Беше ли авансово наговорен сред малкия екран и продуцентите финалът и победителката в одеве приключилия сезон на формата?

Отговорът е повече ДА, измама, в сравнение с да е било почтено съревнование с отворен край. Излъга ли БТВ своите не доста останали правилни фенове, които изтърпяха сапунката докрая в името на „ възтържествуването “ на Любовта с огромно Л?

„ Ергенът “ е нагласена режисура, а това потвърждава описът на ЦИК с електронната регистрация за гласоподаване в Бодрум, Турция за изборите за парламент на 2 октомври предходната година, оповестява B-News.

Всяка грандиозна машинация лъсва поради едно малко недовиждане. На лъжата по тази причина краката са къси.

От регистрацията излиза наяве, че седмици по-рано, ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА на фотосите, неколцина от екипа са били в заверата и са знаели, че от всички участващи девойки САМО някои (като победителката в играта – конкурс Валерия Бисерова Георгиева) са били планувани от продуцента Радослав Тушев да останат с него и с екипа му докрая на фотосите в курорта Бодрум.

Общо регистрирани в ЦИК българи за гласоподаване в курорта са били към 50-ина индивида, тяхната идентичност се пази в електронния указател. Със сигурност доста участнички не са били планувани да останат да гласоподават в Бодрум.

Тоест, всички без ЕДНА са били с Нулев късмет да стигнат финала още преди старта! Екипът, плануван да остане до финала, включвал продуцента Радо Тушев, самия „ Ерген “ Евгени Генчев и водещия Наум Шопов с жена му Теа. В регистрацията на ЦИК са те плюс ….жената на Ергена….или Победителката за сърцето на Евгени.

В регистъра на ЦИК за гласоподаване в Бодрум липсват имената на доста или съвсем всички участнички в реалити формата – като Симона (Мони) Зенингер и кючекинята Пам, които след това заформиха лесбовръзка.

И другите участнички като Полина Папаркова, Ирина Карабаджак и третата финалистка Микаела също нямат регистрация в ЦИК за 2 октомври 2022, каквато има „ победителката “ Валерия. Липсват като регистрирани за 2 октомври Габриела, Боряна, Райя, Елисавета, Елена-Антоанета, Милица, Крисия, Лиа, Ивелина, Ирина, Теодора, Меган, Виктория, Джия, Айлин, Кристина!

Всички те са били отписани за финала още преди старта, за сметка на записаната Валерия. Още преди да пуснат камерите на запис победителката е била известна за сценаристите! Има записана единствено една „ финалистка “ в ЦИК – Победителката за сърцето на Евгени Валерия.

Призоваваме БТВ и господин Радо Тушев да дадат на екипа ни проверяващи публицисти цялостен лист с трите имена по паспорт на всички участнички, с цел да съпоставим кои са имали прелиминарен късмет да се задържат до финала като Валерия и кои са били отписани още преди фотосите! Дали има най-малко една такава друга такава със статута на вътрешен човек, член на екипа.

Така лъсналата измама би трябвало да бъде обяснена от ръководителите на демократичната телевизия. Защо е направена? За да се прокламират демократично джендърските полезности през налагания облик на победителката, както допускат бдителни жители? Или елементарна шуробаджанащина, която се шири от години в родните медии.

Публична загадка е, че „ Големите награди “ – пари и екскурзии се разпределят сред близки и родственици на управленията и продуцентите зад тила на непознатите притежатели и още по-лошо – зад тила на лъганата наивната аудитория, която гледа и взе участие с вярата за същинско съревнование. БТВ дължи отговори! Вечният ерген Антон Хекимян и „ БТВ Новините “, които популяризираха „ Ергенът “ също би трябвало да дават отговор! – осведоми fakti.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР