Защо премълчаването на сексуалните фантазии стои в основата на много

...
Защо премълчаването на сексуалните фантазии стои в основата на много
Коментари Харесай

Как споделянето на сексуалните фантазии спасява връзката ви?

Защо премълчаването на половите мечти стои в основата на доста раздели и по какъв начин шерването на половите мечти може да избави и доста да усъвършенства взаимоотношенията ви с колегата?

Малко или доста всеки има полови мечти, само че мнозина ги пазят в загадка в терзанието си каква реакция ще провокират у колегата им. А тъкмо премълчаването е повода за огромна част от изневерите и разделите след това. Ето за какво, без значение дали половите мечти ще бъдат облечени в дейности, най-малко е значимо да бъдат споделени.

Това е като да споделите с колегата си още в начална фаза дали търсите дълготрайна връзка, дали желаете деца или не и изобщо какви са ви упованията за в бъдете от взаимоотношенията ви. При последна несъответственост най-малко е ясно, че няма защо да си губите времето взаимно. Така е и със половите мечти. Ако единият извънредно доста желае нещо в леглото, което другият по никакъв метод не е склонен да му го даде, то връзката е обречена още със започването си.
Какви са изгодите от шерването на половите мечти? Споделянето на половите мечти усилва интимността и доверието в една връзка.Споделянето на половите мечти работи като натурален афродизиак и за двамата сътрудници.Споделяйки своите полови мечти давате зелена светлина и на колегата си да показа своите секрети полови стремежи.Прозрачните и откровени връзки в една връзка са съществена превантивна мярка против невярност.Обсъждането на половите мечти построява мощна прочувствена връзка и улеснява връзката по други сложни тематики, касаещи връзката ви, за в бъдеще.Споделянето на половите мечти в действителност постоянно се оказва занимателна тематика, която приключва със секс, който е доста по-освободен.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР