Защо помагаш на ДПС да се върне във властта? Това

...
Защо помагаш на ДПС да се върне във властта? Това
Коментари Харесай

Сидеров към Симеонов: Защо сечеш клона, на който седиш?

" Защо помагаш на Движение за права и свободи да се върне във властта? Това е моят въпрос към Валери Симеонов. С офанзивите към Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " той прави това, в действителност сече клона, на който седи. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия Волен Сидеров, разяснявайки различията в обединението на " Обединени патриоти ".

" За да го прави, човек би трябвало да има два разновидността - или си самоубиец, или искаш да се прехвърлиш на различен клон. Това ли желае? Имам и такава информация, допусна водачът на " Атака ".

Според него за политическите проекти на Валери Симеонов са показателни и изказванията му, че не е ясно дали " патриотите " ще се явят дружно на вота за Европарламент.

Сидеров съобщи, че изказванията на вицепремиера и водач на НФСБ, че ГЕРБ и " Атака " координирано пазят бизнеса на братя Домусчиеви не дава отговор на истината. По думите му от известно време Симеонов атакува само и единствено депутати от патриотичната коалиция.

" Симеонов води някаква война. Като нападаш " Атака " нападаш основата на патриотичната коалиция ", означи той и напомни, че това е единствената партия в " Обединени патриоти ", която независимо е влизала в Народното събрание.

" На кого е преференциално това? На Движение за права и свободи преди всичко, които непрестанно повтарят, че националисти във властта е неприятно.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР