Защо първият път не се получи, може би всички партии

...
Защо първият път не се получи, може би всички партии
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Благодарение на БСП бяха повишени доходите

" Защо първият път не се получи, може би всички партии би трябвало да си дадат отговор. Защото една от партиите в обединението реши в даден миг, че това държавно управление би трябвало да бъде свалено, несъмнено напъните бяха положени много старателно. Но Българска социалистическа партия би трябвало да взе участие в ръководството на България, тъй като с помощта на нас бяха нараснали пенсиите на българските жители. Българските млади фамилии получиха безвъзмездни детски градини и ясли, а фамилиите получиха данъчни облекчения - 600 лв. за едно дете и 1200 за две деца. "

 

Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 24-ти МИР Георги Свиленски в избирателен спор по БТВ.

По думите му българските жители виждат подхванатите от Българска социалистическа партия обществени ограничения и това би трябвало да продължи в идващото държавно управление. " Затова се явяваме на тези избори със поръчката да продължим обществената политика. Тази, която отстоявахме и, която в сложни диспути с Политическа партия и другите съдружни сътрудници успяхме да защитим ", добави социалистът.

" Докато слушаме разногласията дали е направена диверсификацията и от какъв брой източника се взема газта за България, българските гласоподаватели ги интересува цената и сигурната доставка. Вчера разбрахме за ново 19% покачване на цената. Хайде да забележим кой е този, който може да обезпечи на ниска цена газ, тъй като слушам в последно време да се приказва за предвидима цена на газта. 5000 $ също е предвидима цена, само че това устройва ли българската стопанска система и жителите? ", разясни той. Той акцентира, че Българска социалистическа партия е за сигурни доставки на ниски цени, а това съгласно него значи диалози с всички, в това число и с " Газпром ".

 

Георги Свиленски разяснява и обвиняванията на Борисов, че има безпорядък във финансите и няма да могат да бъдат изпълнявани обществените стратегии. " Всичко това приготвя обществото, че в случай че дойдат ГЕРБ на власт или продължи да ръководи служебното държавно управление - да бъдат преразгледани обществените достижения на държавното управление, в което точно Българска социалистическа партия беше главен стожер ", уточни социалистът.

" Към месец юли 1.5 милиарда остатък, стопанска система преди всичко по промишлено произвеждане за първото полугодие и на четвърто място по Брутният вътрешен продукт. Ние няма да позволим нито обществената политика, нито пенсиите да бъдат преразглеждани. Напротив, ще настояваме те да бъдат увеличени още от 1 януари, тъй като българските жители би трябвало да бъдат обезщетени на база инфлация и правдивост. Ще настояваме българската стопанска система да бъде подкрепена. Защото без работеща стопанска система няма по какъв начин обществената политика да върви и никой не приказва за повдигане на налозите ", безапелационен бе той за положението на страната и целите на левицата.

 

Социалистът съобщи, че Българска социалистическа партия от 12 години се бори с модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи, където ГЕРБ си вършат каквото желаят, а Движение за права и свободи ги поддържат тайничко, само че без да влизат в коалиция. " И този модел не би трябвало да продължава. В 47-я парламент ГЕРБ разшириха модела с Движение за права и свободи, като включиха в него " Възраждане " и " ИТН " и направиха една много сериозна коалиция, която да смъкна държавното управление ", заключи той за модела на ръководство, против който се бори левицата.

В умозаключение Георги Свиленски сподели, че българските жители имат потребност от решение на рецесиите. " Това може да се свърши от сигурна, мощна и обществена страна. Затова нашият слоган тази година ще бъде: " За обществена и сигурна страна, с номер 28 ". На 2 октомври, който желае от българските гласоподаватели да получи такава страна, може да ни поддържа ", приключи той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР