Защо нямаме карта на бензиностанциите в България? Икономическото министерство трябваше

...
Защо нямаме карта на бензиностанциите в България? Икономическото министерство трябваше
Коментари Харесай

Притеснявам се, че покрай изборите ще тръгнем да прощаваме на този, онзи

Защо нямаме карта на бензиностанциите в България? Икономическото министерство трябваше да я направи по закон, само че не го направи – в този момент Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да го прави. Това съобщи депутатът от " Обединени патриоти " Емил Димитров-Ревизоро, главен бранител на противоречивия нов закон за горивата, чието влизане в действие де факто беше отсрочено до лятото на тази година.
Думите на Димитров касаеха тъкмо ограниченията в отсрочения закон и в действителност укорите му бяха ориентирани към забавянето на ограниченията. Притеснявам се, че около изборите ще тръгнем да прощаваме на този, оня, добави той. Когато имаш 1 милиарда сива стопанска система, парите стигат за всички – да си купиш каквото ти би трябвало, сподели още депутатът, съгласно който в действителност се натискало да се постави следващ измервателен апарат на огромните вериги (имат 10, да станат 11), а дребните бензиностанции да не бъдат включени в обединен указател и да не бъдат следени.
Димитров добави пред Нова телевизия, че чиновниците на митниците са подложени на огромен напън. И посочи, че в последно време горивата на Марешки са от естествен вносител, а той не е вносител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР