Защо някои хора са непоправими мечтатели, докато други се отличават

...
Защо някои хора са непоправими мечтатели, докато други се отличават
Коментари Харесай

За какво тайно си мечтаят жените според зодията

Защо някои хора са непоправими мечтатели, до момента в който други се отличават с рационална деловитост. Може би тези качества се въздействат от ситуацията на звездите по време на раждането. Астролозите настояват, че всеки човек има секрети фантазии, които ревностно се пазят в дълбините на душата и се дефинират от принадлежността към зодиакалния знак.
Овен
Тези дами мечтаят, че имат всичко, ето за какво нямат нищо. Те желаят да се хранят вкусно и да не напълняват, да се забавляват и да не подкопават здравето си, да се радват на живота без последици и проблеми.
Телец
Телците мечтаят да намерят човек, който ще извърши всичките им стремежи, ще им даде скъпи дарове, ще ги поглези и изуми с същински чудеса, а също по този начин ще поеме решението на проблемите им.
Близнаци
Близнаците се нуждаят от престол и международно самопризнание. Те мечтаят за популярност и всеобщо уважение, да станат международна звезда и да се осъществят в политиката.
Рак
Този знак мечтае за щастието и благополучието на околните. Той желае да благослови всички, да ги обкръжи с разцвет, грижа и обич. Страхотна концепция е да станат създател на международен бестселър - остава единствено да напишат шедьовър.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР