Защо някои хора не могат да живеят без секс, а

...
Защо някои хора не могат да живеят без секс, а
Коментари Харесай

Ще имате ли желание за секс след 10 години? Как бушуват хормоните ви в различните възрасти

Защо някои хора не могат да живеят без секс, а други даже не се сещат за него? Винете за това хормоните! Желанието за секс се корени в салдото сред естрогена, прогестерона и тестостерона в тялото ви, а той се трансформира с годините. Ето за какво либидото ви е едно на 20 и напълно друго на 40.

Тийнейджърските години/пубертета
В тази възраст дамите са още девойки и занапред се сблъскват със половите импулси. Пъпките, менструацията, вариациите в тежестта им основават задоволително проблеми, с цел да имат сила да мислят за самия акт, който даже не са изпитвали.

В 20-те години
Докато в тази възраст мъжете са като мощно разгонени животни, дамите стартират да мислят за кариера, обучение и куп други неща, които заемат акъла им. Освен това много дами се тормозят да не забременеят „ инцидентно “ и някак си оставят секса на назад във времето.

В 30-те години
В този интервал от живота авантюризмът взима връх. Представителките на нежния пол желаят да опитват, спят с разнообразни сътрудници, по-дръзки са и имат високо либидо. Сексуалното им предпочитание е най-силно в 30-те.

40 +
В 40-те равнищата на хормоните понижават и с тях и половото предпочитание на дамите. Повечето дами на тази възраст към този момент са майки и стресът около децата не им оставя доста време и конфигурация за фамилиарност с колегата.

По време на бременност
Тук всичко е въпрос на хормони. При някои дами либидото е доста мощно, при други съвсем изчезнало. Според някои проучвания, в случай че дамата чака момченце, половото ѝ предпочитание във втория триместър е мощно. Също по този начин защото гениталиите се пълнят с кръв по време на бременността това може да увеличи половия вкус на бъдещите майки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР