Защо, нито една ТЕЛЕВИЗИЯ не е в Харманли, да попита

...
Защо, нито една ТЕЛЕВИЗИЯ не е в Харманли, да попита
Коментари Харесай

Защо нито една ТЕЛЕВИЗИЯ не е в Харманли – да попита мигрантите откъде и защо ги карат пак в България…

Защо, нито една ТЕЛЕВИЗИЯ не е в Харманли, да попита мигрантите от кое място и за какво ги карат отново в България…

Харманли, към този момент една седмица чака да дойдат телевизионните екипи и да зададат единствено един въпрос на мигрантите, които отново стартират да пълнят лагера – Откъде ги карат?

Но малките екрани с национално покритие в България не желаят да си навличат гнева на Бойко Борисов и освен, че не желаят да пратят камери в Харманли, само че се вършат и че този проблем не съществува, а те си идват всеки ден в закрити камиони, в микробуси със затъмнени стъкла, под погледа на жандармерията и с общителното подпомагане на Герб се одобряват още веднъж в България.

Засега на новите не им дават да излизат на огромни групи в града, с цел да не бият на очи, само че локалните поданици настояват, че най-малко от седем дни с изключение на познатите им физиономии на мигрантите, които няколко месеца обикалят из града са се появили и доста нови, които обаче гледали доста злобно и на негоден британски обяснявали, че желали назад в Германия и не знаели, за какво отново ги връщат в България, споделят че са ги вадили непосредствено от лагери в Германия както преди време нацистите и са ги товарили на самолети за България.

В Ямболско към този момент хората приказват, че на Безмер под прикритието на нощта кацат по няколко самолета, които транспортират точно тези същите мигранти, които се озовават най-после в Харманли, локалните подчертват и обстоятелството, че полицейското наличие в региона мощно се е повишило от няколко дни, само че това стана ясно и от думите на министъра на вътрешните работи през вчерашния ден, който изясни, че над 800 служители на реда ще бъдат командировани в Бургас.

Нямаше периоди, нямаше пояснения, че тези служители на реда ще са в курортите, само че пък за сметка на това ще бъдат командировани, тъй като му трябват да пазят мигрантите, които ще бъдат настанявани освен в Харманли, само че и в Царево и в други села и градове из Странджа.

Според информацията с която разполагаме от държавното управление ще разпилян мигрантите на дребни групи от по петдесет до 100 индивида из по – дребните градове в Странджа, като Средец, Малко Търново, Царево, Ахтопол и ще ги настаняват в общински жилища по силата на разпореждане 208 на министерски съвет, което Бойко Борисов първо отдръпна, само че след това още веднъж одобри.

Bnews пита: Продажни патрЕоти къде са? Да питат какво вършат новопристигнали мигранти в Харманли, или ще им дадат пари да мълчат?

Източник: onovini.com

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР