Защо никой не говори за евентуални зависимости в миналото на

...
Защо никой не говори за евентуални зависимости в миналото на
Коментари Харесай

Защо никой не говори за зависимостите на Младен Маринов, пита Атанас Атанасов

Защо никой не приказва за възможни зависимости в предишното на оферти за министър на вътрешните работи Младен Маринов, за които се появиха информации в публичното пространство, попита през днешния ден от ефира на bTV ръководителят на ДСБ и зам.-председател на " Демократична България " Атанас Атанасов.
Той заключи, че Маринов няма качества да бъде даже основен секретар, пост, който заема сега, и поради негови провали се е стигнало до искане на оставката на настоящия министър. Според Атанасов от отстраняването на Веселин Вучков като министър на вътрешните работи през март 2015 година ведомството " е на ръчно ръководство от Бойко Борисов ".
Той загатна, че министър председателят има интерес Министерство на вътрешните работи да не работи, тъй като в противоположен случай може да се стигне до откриване на тежки корупционни схеми по етажите на властта. Шумните акции на прокуратурата против семейство Арабаджиеви, Миню Стайков и Бирмите бяха избрани от Атанасов като реплика на битка с корупцията, като се нападат обекти, които не са директно свързани с ГЕРБ. Тази подправена интензивност била свързани с идния избор на основен прокурор.
Заместник-председателят на " Демократична България " заключи, че в страната има " пълзяща непрекъсната държавна рецесия ". " Проблемът не е в машата, не е в ръката, а в главата на държавното управление ", е неговото мнение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР