Защо нидерландците са такива каквито са? Какво е "оранжева треска"?

...
Защо нидерландците са такива каквито са? Какво е "оранжева треска"?
Коментари Харесай

Време за четене: Това е Нидерландия или защо лалетата са различни

Защо нидерландците са такива каквито са? Какво е "оранжева тресчица "? Защо те са най-високите хора в света и имат най-пищния карнавал отвън Бразилия? Как една от най-малките страни е толкоз значима и завладяваща?

След инцидентна среща Бен Коутс оставя живота си в Лондон и се мести в Нидерландия. Там научава езика, работи за локална компания и се дами за нидерландка. Авторът съумява да разкрие на читателите сърцето на страната, като излиза отвън нормалните туристически атракции и клишета.
 Защити кожата си от напрежението в градска среда Edna предлага Защити кожата си от напрежението в градска среда Актуално
От любовта към млечните артикули и бирата, през отношението към природата и известната нидерландска приемливост до това по какъв начин съумяват да са по-богати от съвсем всички останали, макар че работят надалеч по-малко.

Пътепис, история и персонален роман за една непрекъснато изменяща се страна.

За създателя:

Бен Коутс е роден в Англия. Работил е като политически консултант и публицист. В момента живее в къща в провинция в Нидерландия дружно със фамилията си. Книгата "Това е Нидерландия или за какво лалетата са разнообразни " е роман за един англичанин, който се трансформира в нидерландец и това му харесва.

 книга ИК " ЕРА "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР