Защо не направиха този реалити експеримент, преди правителствата на двете

...
Защо не направиха този реалити експеримент, преди правителствата на двете
Коментари Харесай

Редовният полет София - Скопие е един абсурд

Защо не направиха този реалити опит, преди държавните управления на двете най-тъпи страни да резнат лентата на тоя трансграничен полет?

Много забавен репортаж. Риалити опит с постоянния полет София - Скопие, конкуриран с пътешестване с автомобил. За да се види, че постоянният полет до Скопие е един парадокс - 75 локален сомолет, който май беше витлов, транспортира 6 пасажера, плюс 2 души екип на бТв. Екипът на бТв с МПС-то дойде до Паметника на жирафа в центъра на Скопие, а авиопътниците се изръсиха с над два пъти повече кинти, в сравнение с летящите... И т. н. Голяма загуба на време, пари и прочие запаси, с цел да се покаже, че постоянният полет София - Скопие, закрит още 2009 година заради нерентабилност - липса на пасажери, тогава е бил огромна нелепост. Толкова огромна, колкото е и през 2022 година Но моят огромен въпрос е: откакто в Скопие има монумент на това антично македонско животно, жирафът, има ли и монументи на други антични македонски животни, като да вземем за пример слон, кафърски бивол, носорог, хипопотам, лъв и други представители на македонската фауна? Ощипах се. Не съм задремал. Остава ми единствено истерично да се хиля на великата балканска нелепост и тъпота.

Апропо, за какво бТв не направи това риалити, преди държавните управления на двете най-тъпи страни да резнат лентата на тоя трансграничен полет?

Любо Кольовски
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР