Защо не избираме и независим премиер, който да контролира министър-председателя.

...
Защо не избираме и независим премиер, който да контролира министър-председателя.
Коментари Харесай

Аталай: Защо не избираме и независим премиер?

Защо не избираме и самостоятелен министър председател, който да управлява министър-председателя. Това депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай разяснява при Беновска пита решението на кабинета за назначение на висш прокурор, който да може да проверява основния.

Според Аталай с това решение Борисов се пробва да балансира сред настояванията на Венецианската комисия и това, което е записано в Конституцията. Такъв баланс обаче той не може да откри, съобщи Аталай.

Той съобщи още, че Валери Симеонов не е проблем на Движение за права и свободи, а на цялата страна. Ако това е политика, който наследството на България ще би трябвало да взима за образец, аз не желая да имам нищо общо, сподели Аталай.

Депутатът от Движение за права и свободи разяснява и идната аудиенция на американски специалисти за АЕЦ „ Белене “, като повтори позицията на Движението, че нуклеарната енергетика към този момент преключва в Европа, давайки за образец обстоятелството, че Германия е затворила мощностите си, а Норвегия и Дания от дълго време са минали към водородни технологии. Заяви, че имаме още 6 години да решим бъдещето на тецовете ни, а „ времето на кюмюра от дълго време изтече “, сподели още Аталай.

Очевидно има апетит от посланията на другите водачи, по тази причина се насочва вниманието към посланията, отправяни от един политик – визионер. Така Аталай разяснява засилените упования към идната тирада на 19 декември на Ахмед Доган.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР