Защо на бургаския бизнесмен и политик Бенчо Бенчев бе наложена

...
Защо на бургаския бизнесмен и политик Бенчо Бенчев бе наложена
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Бургас обясни защо наложиха 50 бона гаранция на Бенчев!

Защо на бургаския предприемач и политик Бенчо Бенчев бе наложена рекордната гаранция от 50 хиляди лева Това се питаха мнозина, откакто тази заран Бенчев получи обвиняването си в Окръжната следствена работа и информация за размера на гаранцията, която би трябвало да заплати, написа " Флагман ".

Извънредно: Прокуратурата разгласи в какви закононарушения упреква Бенчо Бенчев и какъв брой би трябвало да заплати, с цел да не остане зад решетките!


Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев на ексклузивен брифинг преди минути посочи, че определянето на сумата е съобразена с финансовото положение на Бенчев. Тя е такава, каквато може да подсигурява наличието му в един предстоящ развой. Даден му е оптималният по закон 15-дневен период, с цел да обезпечи гаранцията.

Разбира се, постановлението на прокуратурата може да бъде обжалвана пред Районния съд в Бургас, само че дали това ще се случи – зависи от юристите на Бенчев.

В същото време Чинев посочи, че откритите муниции, поради които е повдигнато второто обвиняване против Бенчев, са 57 броя патрони. От думите му стана ясно, че те са открити в спалнята на предприемача и той не е имал нужните за тях документи. Ако бъде потвърдена виновността му по това обвиняване, плануванаъа присъда е от 2 до 8 години, акцентира Чинев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР