„Защо ме отхвърляш, аз съм ти началник, длъжна си да

...
„Защо ме отхвърляш, аз съм ти началник, длъжна си да
Коментари Харесай

Надзирателят Виктор разкъсал дрехите на две жени в бургаския затвор

„ Защо ме отхвърляш, аз съм ти шеф, длъжна си да ми пуснеш. Не мога повече без теб! Не устоявам! Много си красива!” – крещял в буйство основният надзорник Виктор Новаков и натискал полово в следващи дни две колежки, които са му директно подчинени. Това оповестява Флагман.бг, базирайки се на чудесно осведомен източник, поискал да резервира анонимност.

41-годишният мъж е дълготраен чиновник на Бургаския затвор, само че от 1 година е нараснал като основен надзорник и по думите на негови сътрудници – безусловно се е самозабравил.

Преди време той имал и други сходни прояви, само че не са били толкоз шокиращи като последните.

Според данни на източника, Виктор Новаков непосредствено атакувал две свои служителки – на 27 и на 25 години – младша инспекторка и инспекторка в затворническото общежитие в Дебелт. И двете настояват, че ги насилил полово по еднакъв метод с разлика от няколко дни.

Преди това им изпращал sms-и, които те триели, тъй като се чувствали неловко.

Един ден обаче нагонът му към този момент станал неукротим и привикал едната инспекторка в кабинета си. Тъй като той е директният ѝ началник, дамата отишла незабавно. Тогава Новаков се нахвърлил върху нея, раздрал горната част на облеклата ѝ и я целувал лудо по врата.

Тя крещяла ужасена, а той продължавал, съумял даже да я целуне по устата, само че видял, че е уплашена, пуснал я и почнал да вика: „ Защо ме отхвърляш, аз съм ти шеф, длъжна си да ми пуснеш. Не мога повече без теб! Не устоявам! Много си красива!”.

Другата инспекторка Новаков нападнал в общото работно помещение, като я издебнал по време на нейно дежурство и по същия метод скочил като разгонено животно върху нея.

Първоначално против Новаков е подадена тъжба от инспекторката, последвана от младшата ѝ колежка. Когато вижда, че други се опълчват на държанието на началника, недоволство против него подава и трета жена, само че за напълно друго нахлуване.

Това е домакинката на общежитието, която твърди, че е застрашена с нож от основния шеф промяна. Хладното оръжие Виктор Новаков намерил в едно от пространствата на пандизчиите.

Очевидно разгневен от съществуването на нож, изпуснат инцидентно от арестуван, Новаков се нахвърлил върху дамата, която е към 50-годишна, хванал я, почнал да я задушава, а с другата ръка поставил ножа с острието към врата ѝ и крещял: „ Заради Вашата небрежност отговори ми в този момент какво щеше да стане, в случай че ножът го държеше затворник”.

Шокираната домакинка, която няма нищо общо със чиновниците под пагон, безусловно била ужасена. Тя събрала храброст да се оплаче, когато видяла, че насилените полово колежки го вършат.

В интервала, до момента в който течало следствието против него, Виктор Новаков получил неодобрение и излязъл във неочакван отпуск за 1 седмица.

От събраните материали и доказателства по жалбите решението било изрично, че Новаков би трябвало да бъде дисциплинарно уволнен и отхвърлен от служба. Това обаче не се случило. Още при започване на октомври инспекторът е възобновен на поста си, само че излиза в нескончаем болничен.

Източник на Флагман.бг твърди, че измежду чиновниците в Дебелт има боязън от държанието на този човек и той го е усещал.

Преди тази обява бе потърсен шефа на Затвора в Бургас Бранимир Мангъров. Той съобщи, че инспекцията от страна на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията " е завършила с дисциплинарно наказване, само че отхвърли да заяви какво е то, защото не било редно по устав.

Новаков бил възобновен на титулярната си служба като дежурен основен надзорник. Мангъров удостовери, че през днешния ден той е удължил болничния си, защото преди малко бил разговарял с него.

Сред служителките в постройката за лишени от независимост Виктор Новаков е прочут с прозвището „ секс гуру”. Сексуалното му държание дотам всява смут у женската част на екипа, че някои от тях обмислят пренасяне в различен бранш, изключително след завръщането на Новаков, разкриват работещите дами под пагон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР