Защо Лютви Местан шофира сам мощния си Фолксваген Фаетон“? Този

...
Защо Лютви Местан шофира сам мощния си Фолксваген Фаетон“? Този
Коментари Харесай

Нови догадки за причината за катастрофата с Местан

Защо Лютви Местан кара самичък мощния си " Фолксваген Фаетон “? Този въпрос си задават от няколко дни околните до политика, който взе участие в злополука, при която почина 6-месечно бебе, написа в. " Уикенд “. Съвсем до скоро Местан се придвижвал из София и страната, ползвайки услугите на професионален водач. Неотдавна обаче водачът на Местан бил скъсен, защото от ДОСТ решили да свият партийните разноски.

Така Лютви Местан самичък почнал да кара возилото си. " Той е с очила с над 2 диоптъра, мъчно вижда дори с тях. Да не приказваме, че от години страда от сънна болест – постоянно му се случва да заспива за по минута-две. Не мога да проумея кой демон го принуди самичък да кара колата си “, разяснява някогашен съпартиец на Лютви Местан от Движение за права и свободи, представен от изданието.

Фаталният случай стана в неделя, когато Местан отскочил до джебелското село Слънчоглед, където отдъхвал всеки уикенд. Лидерът на ДОСТ отсядал в рибовъдна база край селото, която е стопанисвана от локален предприемач. Обядвал с деятели на ДОСТ, след което потеглил с колата си за Кърджали. Взетите проби за алкохол от Местан не са открили съществуване на алкохолни промили в кръвта на политика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР