Защо Кристиано Роналдо инжектира ботокс в пениса си?Не е тайна,

...
Защо Кристиано Роналдо инжектира ботокс в пениса си?Не е тайна,
Коментари Харесай

Роналдо получава инжекции с ботокс в гениталиите си

Защо Кристиано Роналдо инжектира ботокс в пениса си?

Не е загадка, че Роналдо е почитател на козметичните интервенции. Ботоксът безспорно е най-големият съдружник на португалеца, макар че лицето му към този момент е претърпяло няколко процедури, това не е единствената част от тялото му, която е получила инжекция с ботокс.

Според изданието " La Razon " Роналдо си е сложил и ботокс инжекции в интимните си елементи, по-точно в пениса.

Целта на тези инжекции е да усилят дебелината на пениса с някъде сред един, два или три сантиметра, а резултатът може да продължат до две години. Неназовани източници настояват пред мадритското издание " Marca ", че португалецът постоянно посещавал експерт, който поставял ботокс в пениса му, с цел да го направи по-дебел.

Известно е, че инжектирането на ботокс в гениталите е процедура, която доста порно артисти употребяват, с цел да създадат атрибуда си да наподобява доста по-голям при снимането на еротични подиуми.

Преди години поп фолк звездата Азис разкри, че е прибягвал до сходни процедури за нарастване на пениса. В свое изявление той показа, че методът е мъчителен: " Толкова мощно ме болеше, че мислех, че няма да има на следващия ден. Страхувах се, че ще спра да пея. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР