Защо Корнелия Нинова и БСП вдигат шум, ако се окаже,

...
Защо Корнелия Нинова и БСП вдигат шум, ако се окаже,
Коментари Харесай

Веселин Марешки сензационно: И на мен ми предложиха да купя ЧЕЗ, не виждам нищо нередно в сделката

Защо Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия подвигат звук, в случай че се окаже, че главен спонсор на Нинова върви на лов с шефа на компания, която също е взела участие в конкуренцията на ЧЕЗ и не спечелила? Тогава тя също би трябвало да подаде оставка. Това сподели водачът на партия ВОЛЯ и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки. Такава теза чул той в медиите.

Фактът, че компанията покупател на ЧЕЗ не е известна в обществото, не е стеснителен самичък по себе си, уточни той. „ Може да се окаже, че български предприемач, който е под цялостния надзор и напън на страната, доста по-добре ще ръководи активите в полза на българския народ. Ако те не се оправят, ще изгубят доста пари “, уточни той.

Марешки разкри, че на него също му е било препоръчано да купи ЧЕЗ. „ Беше ми препоръчано: „ ЧЕЗ излезе на пазара, нямаш ли интерес? “, разгледах документите и взех решение, че не мога да се оправя, аз не съм от този бизнес “, изясни Марешки.

„ Аз не мисля, че някой ще влага 600-700 млн. лева, с цел да ги изгуби “, сподели той по отношение на компанията на Гинка Върбакова.

„ Едно от най-неприятните усещания, които ми направи Корнелия Нинова, само че и освен тя, да споделя „ Гинка от Пазарджик “. Не може за един естествен предприемач, за който аз не съм чувал нищо неприятно за нейните компании, тя не е престъпничка, да казваш „ Гинка от Пазарджик “. Представяте ли си от втората по величина партия по какъв начин се отнасят примерно към Калинка от Хасково, тъй като тя е фризьорка, или за елементарния български жител, който е незает или пенсионер? Те не ги броят за живи тези хора. Не може по този метод нито един политик да се отнася към който и да е български жител “, възмути се Марешки.

„ Аз в самата договорка не виждам нищо неприятно. Виждам неприятно, в случай че се потвърдят всички подозрения ", разяснява той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР