Защо когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет

...
Защо когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Ивайла Бакалова: Сигурна съм, че детето на Йовчева е на Борисов

Защо когато споделих, че ме рекетират да дам сериозен подкуп за освобождението на един задържан, ме скъсаха от разпити. А когато заявих, че детето на Борислава е на Бойко, никой не ме търси? Това разяснява моделът и жена до Веселин Денков Ивайла Бакалова пред ЕВРОДИКОФ.

" След като индивидът, с който пребивавам, беше задържан, имах голям брой разпити в спецпрокуратурата. Интересът тогава беше доста висок, само че откакто записах медиаторите на профилирания съд и прокуратура никой не ме потърси. Те си приказваха с Господ и те можеха да създадат всичко, желаеха не по-малко от 100 000 лв.. Тогава ползата по дело, за което на всички беше ясно, че е скалъпено, беше безразсъден. На всеки един разпит спецпрокурорите питаха за Васил Божков, дали се познаваме, дали знам за организацията на митинги ", разяснява Бакалова.

" Обществена загадка е, че Веселин Денков стартира да върви през 2020г. на митинги, видян беше там и беше разгласен за един от огромните врагове на властта. Заповядано му беше да бъде тикнат в ареста и да не излиза. 10-20 дни преди задържането му той отиде при Сотир Цацаров, настоящ началник на КПКОНПИ, с цел да опише за рекет и изнудване от страна на Прокуратурата. Аз съм била очевидец на тези срещи. В момента, в който той отиде на среща в КПКОНПИ и подаде сигнал, по-късно му беше издадена заповед за задържане ", сподели още тя.

" Не желая да влизаме в елементи по отношение на детето на Борислава Йовчева, само че аз познавам Бойко Борисов от акции през 2001г. Не съм го виждала от години. Той не ми е изпращал Борислава Йовчева. Тя се свърза с мен посредством другарка с концепцията да й оказа помощ да се откри в Дубай, да й оказа помощ с учебно заведение, с жилище, което да закупят. Тя се свърза с мен и за мен незабавно стана известно кое е това момиче и кое е това дете. За да се преместиш в Дубай бащата има съществена роля във възпитаването на детето. Тя сподели, че детето е нейно, води се на нейно име, тъй като бащата е доста прочут човек. На мен още тогава ми стана известно. От тогава никой не ме е потърсил ", сподели още Бакалова.

" За да ги кажа тези неща значи съм сигурна, а точно, че това дете е детето на Бойко Борисов. Оттам нататък е обикновено за управляващите и за прокурорите в България да се създадат, че нищо не се е случило, както и че Борисов няма дете. Борисов очевидно не е героичен човек и не може да застане зад своите действия, както и по тази причина какво е направил 12 години на България ", разяснява тя и добави, че когато се види фотоси на детето е безусловно несъмнено кой е бащата.

Припомняме, че пред Станислав Цанов предприемачът Веселин Денков твърди, че е бил похитен с поръчка от Бойко Борисов? В първото си изцяло изявление и след престоя в пандиза. Мис България Ивайла Бакалова проговори за записите със скрити камери, къщата на Бойко Борисов в Барселона и провокира Борисов да си направи тест за бащинство.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР