Защо като сте такъв мъж не сте там, в Украйна,

...
Защо като сте такъв мъж не сте там, в Украйна,
Коментари Харесай

Костадинов от Украйна: Искам прошка от българите в Бесарабия!

" Защо като сте подобен мъж не сте там, в Украйна, да помагате на българите? " Този изострен коментар към водача на " Възраждане " направи министър председателят Кирил Петков предишния вторник от трибуната на Народното събрание.

5 дни по-късно Костадин Костадинов е в Украйна, където посети Болград и Тераклия. Това той сподели в персоналния си профил във фейсбук и разгласи брифинг на партията си на следващия ден, с цел да опише за прекарванията си от Украйна.

" Едно и също слънце грее над всички българи по света - без значение дали сме в Болград, Тараклия или Варна. Една и съща би трябвало да е загрижеността и на българските управници към българите, само че уви, не е. За мен обаче разлика няма. Нещо повече - тъкмо в този момент, когато в Украйна има война, а Молдова приема десетки хиляди бежанци, ние сме длъжни да помогнем на нашите сънародници и в двете страни ", написа Костадин Костадинов към фотография от Тераклия.

За претърпяното в Украйна водачът на " Възраждане " ще опише в понеделник, 7 март, от 15,00 ч. в Българска телеграфна агенция София, осведомят от пресцентъра на партията.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР