Защо известни актьори си правят татуировки с неговото име? Кой

...
Защо известни актьори си правят татуировки с неговото име? Кой
Коментари Харесай

Аз съм кралят на света! - Лео на 45

Защо известни артисти си вършат татуировки с неговото име? Кой счита, че Лео е по-добър от Брад Пит? И по кое време в последна сметка взема първия си " Оскар "? Един от най-успешните холивудски идоли, артист и екоактивист, Леонардо ди Каприо през днешния ден става на 45 години и въпреки че повече от половината му живот е минал под светлините на прожекторите, постоянно има какво още да научим за него и да си напомним любопитни истории от живота му.

 

1. Майка му Ирмалин взема решение да го кръсти на Леонардо да Винчи, тъй като първия път, в който Лео рита в корема ѝ, е до момента в който тя преглежда произведения на художника в Италия.

2. Той ще бъде един от първите галактически пътешественици в задачата на Илон Мъск до планетата Марс.

3. От повече от 10 години има остров, за който е похарчил 1.75 млн. $. На него счита да построи еко курорт.

4. Когато Лео стартира кариерата си като артист, сътрудникът му предлага да смени името си на Лени Уилямс, с цел да наподобява „ по-американско “.

5. Преди години прическата му от „ Титаник “ е толкоз известна измежду младежите в Афганистан, че талибаните я не разрешават и вкарват в пандиза всеки коафьор, който дръзне да я направи.

6. Получава първата си номинация за „ Оскар “ едвам на 19-годишна възраст за филм, в който си партнира с Джони Деп, само че печели подобен чак през 2016-а.

7. От Sony Pictures преглеждат ди Каприо като един от актьорите, подобаващи за ролята на Питър Паркър/„ Спайдър Мен “. В последна сметка обаче се стопират на Тоби Магуайър, който е негов другар от детството.

8. Докато снима „ Кървав елмаз “ в Южна Африка, Лео „ осиновява “ малко момиченце, с което всеки месец се чува по телефона и ѝ изпраща пари.

9. Актрисата Шарън Стоун толкоз желае да се снима с него, че изплаща целия хонорар за присъединяване му във кино лентата „ Бърз или мъртъв “ от 1995 година.

10.   Помните ли паметната фраза на Лео " Аз съм кралят на света! " от сцената при започване на „ Титаник “? Това е чиста импровизация, отвън сюжета, трансформирала се след това в шлагер.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР