„Защо Гърция, която в никакъв случай не е с по-нисък

...
„Защо Гърция, която в никакъв случай не е с по-нисък
Коментари Харесай

Валери Симеонов : Защо Гърция съфинансира с 5 %, а България с 15 %

„ Защо Гърция, която никога не е с по-нисък стандарт на живот от нас, получава опция да съфинансира европроектите единствено с 5 %, а България с 15 %? Кой отбрани нашия народен интерес? Къде бяха българските евродепутати?”. Тези въпроси сложиха в студиото на „ Здравей България” по „ Нова телевизия “ тази заран лидерът на листата на ''Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)'' и водач на НФСБ Валери Симеонов и Венцислав Тоцев – претендент за български представител в Европейския парламент от листата на обединението.

Те дадоха това като образец, че един български евродепутат би трябвало да упражнява правото на осведоменост и надзор, когато става дума за отбрана ползите на България. Нещо – което, по думите на Валери Симеонов, през днешния ден не се вижда да се прави.

„ Поради неналичието на осведоменост ние стигнахме до там да разясняваме и сътворяваме надали не публични конфликти във връзка с Истанбулската спогодба, която е още от 2011 година – 8 години се върти тази спогодба. Пакетът „ Мобилност”, който не е пакет „ Макрон”, тъй като е отпреди времето на Макрон, е от 4 години – нашите депутати скочиха в последния миг. Въвеждането на условието за персоналните данни е още от 2016 година – през 2018 година нашите компании бяха сложени в стрес поради това. Къде бяха нашите депутати? Къде бяха с тяхното обвързване да внесат осведоменост, да търсят съдружници в Екологичен потенциал, да се приготвят за тази борба? А не чак когато влезе в пленарна зала – тогава да се слага въпроса”, уточни Валери Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР