Защо фейк политикът е държал четири месеца в тайна новината

...
Защо фейк политикът е държал четири месеца в тайна новината
Коментари Харесай

ГНУСНО! Джамбазки извади държано в тайна дете за пиар по БТВ!


Защо фалшив политикът е държал четири месеца в загадка новината за новородената си дъщеричка? Меко казано доста необичайно. Дали и по кое време е признал детето и в какви връзки е с майката никой не го попита и не стана ясно.

В същото време остарелият ерген учи на морал българите и ги поучава по какъв начин да си гледат фамилиите и децата си. За кураж нежният “войвода” си беше взел другар в студиото “да му пази страх”.

Явно инервюто при Баджака бе замислено като зле скалъпена пиар акция, която не реализира задачите си. Жалкото изявление провокира повече въпроси, в сравнение с да даде отговори.

Напоследък зачестиха слуховете, че Джамбазки избира личните си пол и интензивно лобира за джендърите в Европарламента. Разбира се, Жени Баджакова не пропусна да попее македонски песни с госта си, само че рабски не помни да го пита по какъв начин е икономисал близо милион в банковата си сметка.

Не го опита за тризонета в Париж, за голямата тераса на шефа му. Не попита Джамбазки за какво не подарява тлъстата си еврозаплата на бедните, както даде обещание пред Бареков и ББЦ през 2014 година.

На Джамбазки му бе икономисан въпроса за какво интензивно лобира и гласоподава в Брюксел Европейски Съюз да дава повече пари за гей паради и розови прайдове. Никой не потърси и изчезналата тапия на Джамбазки, макар че неотдавна бе номиниран за “юрист на годината” о това стана мотив за голям скандал и митинг в юридическите среди.

Рейтингът на Вътрешна македонска революционна организация се срутва, а за лов на наивни гласоподаватели Джамбазки употребява за примамка кърмаче на четири месеца. Цинично и лишено от бащински усеща злочинство.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР