Защо до ден-днешен не е повдигнато обвинение на Станислав Методиев

...
Защо до ден-днешен не е повдигнато обвинение на Станислав Методиев
Коментари Харесай

Сиси е монополист на наркотиците в Централния затвор

„ Защо до ден-днешен не е повдигнато обвиняване на Станислав Методиев (Сиси) за бягството от пандиза на Николай Кръстев-Шатката и Хосе Мартинез?!, питат в писмо до нас пандизчии от Централния софийски затвор и разясняват: За това по закон се планува 5 години вътрешна присъда за проект на бягство. Мина повече от една година, само че до ден-днешен няма повдигнато обвиняване, макар че Сиси в съвещание на спецсъда на 10 февруари т.г. съобщи, че е провел бягството: „ Аз и Николай Кръстев организирахме бягството от пандиза, трябваше да избягаме двамата”, споделя той и това е записано в протокола на съвещанието. Накрая има нахалството, при толкоз привилегии, от които се употребява, да каже: „ Няма страна!” Ами няма, веднага като не санкционират такива като него! Сиси си е о,кей в Централния затвор – тука има построена система от наркодилъри, тъй че бизнесът му просперира. С парите заплаща подкупи, с цел да си оправи делата и да си кара кефа в пандиза. Сред пандизчиите се шушука, че се употребява с подкрепи, но май това е социална загадка, на която никой не обръща внимание!..Сиси излиза по три пъти дневно на открито: от 7,30 до 8,30, от 10,30 до 12,30 и от 17,00 до 18,00 ч. Измислиха му служба... отговорник на банята, поради което на него единствено му е издействано да получи по 15 дни независимост на месец и да излиза в допълнение на открито. В другите отряди не са разрешили това на никого. /?/ На процедура той е по през целия ден на открито. Заради него реалокираха пет индивида в други затвори. Те работеха за него, пренасяха му това-онова, само че той не беше им плащал заработеното и по тази причина те му взеха телефона и желаеха да им заплати в цигари, с цел да му го върнат.

Подлецът Сиси им даде цигари, само че записал номера на бандерола и написал тъжба до началника на пандиза, че е „ жертва на кражба”. Цигарите бяха открити и хората бяха осъдени. Преместиха ги в други затвори и по този метод отърваха Сиси от недоволните му дилъри. Наскоро беше изместен и кмета на 11-и отряд, тъй като индивидът не допускаше Сиси да продава опиати в отряда му. Сиси написа 8 доноса, поради които подложиха тези наркомани на проби. Той ги знаеше по име от дилърите си. Подкупи един от наркоманите да приказва нелепости и със съдействието на Пацо Дългия от „ Люлин” се свързал с госпожа Василева, която е властна в пандиза. Тя взима решение да реалокират кмета на 11-и в 6-и отряд, където са единствено педофили и сектанти. По този метод се отвори пътят на Сиси към 11-и отряд да си продава опиатите. Там дилър му е един Тошо, който работи в механичния завод, а цехът се намира тъкмо под 11-и отряд, тъй че в този момент целият затвор работи за Сиси. Разчу се, че говорел за закупуване на огромна пратка с хероин от Васил Маникатов (Маниката).

Досега бил зареждал от Ягуарите през печатницата на пандиза. Засега Сиси остава единственият монополист, той владее пандиза с опиати. Можем да ви кажем и още по какъв начин го вкарва и популяризира, каква е системата, в случай че ви интересува. „ ШОУ” беше единственият вестник, който написа истината, по какъв начин серийният палач Сиси лъже и маже в съда и топи почтени хора и по какъв начин му беше препоръчано да стане освен очевидец, ами предпазен очевидец. Но той не желае да излезе на независимост сега, тъй като тук му е комфортно – пазят му живота и си търгува без терзание!” Край на потресаващия текст от писмото, който оставяме без коментар освен тъй като е самичък по себе си изчерпателен, само че тъй като доста пъти отразявахме делата на спецсъда, в които Станислав Методиев-Сиси непрекъснато си опонираше, разиграваше всички, лъжесвидетелстваше и набеждаваше други хора, най-после и страната за личните си грехове. Унизителното в тази ситуация е това, че един цялостен изрод, причинител на най-малко 4 показни и жестоки убийства, се подиграва със законността и я престъпва даже зад решетките, където би трябвало да „ изтърпява” наказване.


Еми МАРИЯНСКА

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР