Защо да направиш нова Burnout игра – или каквато и

...
Защо да направиш нова Burnout игра – или каквато и
Коментари Харесай

Burnout Paradise Remastered е реалност и идва за Xbox One и PS4 през март

Защо да направиш нова Burnout игра – или каквато и да било нова игра въобще – като можеш до безспир да пускаш остарели игри с помпозни псевдореклами като „Сега в 4К“, „С още по-лъскава графика“ или нещо сходно?!

Сигурно към този момент се питате докога ще обръщам внимание на потресаващата липса на нови игри. Ами, ще ви кажа – до момента в който тази грозна наклонност не спре, само че очевидно това няма да стане скоро.

След като през шестото потомство видяхме половин дузина Burnout игри, а през седмото – три, осмото очевидно няма да ни донесе нова игра от славната конзолна поредност. Вместо това получаваме Burnout Paradise Remastered и се вършим, че всичко с гейминга е наред.

Burnout Paradise Remastered ще излезе на 16 март за Xbox One и P S4 и в случай че към този момент се питате за какво бихте си я купили, ЕА няма явен отговор. Това е същата тази игра, появила се през 2009 година с всичкото това в допълнение наличие (Cops and Robbers, Legendary Cars, Burnout Bikes, Burnout Paradise Toys, Burnout Paradise Party, Boost Specials и Cagney или общо осем пакета), което бе налично тогава. В преработката е включен и същия този експанжън Big Surf Island, който излезе преди време.

Ако имате PS4 Pro и Xbox One X ще може да играете в 4К при 60 фрагмента в секунда , само че не се лъжете, тъй като това е същият рейсър, който е разполагаем на славната ви PS3/Xbox 360 подпора, която пък коства една трета от новата мощна проверка.

И с цел да изсипе сол в раната, ЕА ще таксува 40 $ за нещо, което на процедура си е пакет с текстури с по-висока резолюция. Да, като тези модове, които може да свалите гратис за толкоз доста игри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР