Защо частна компания отделя милиони левове от печалбата си за

...
Защо частна компания отделя милиони левове от печалбата си за
Коментари Харесай

Цеките планират увеличаване на инвестициите в българския спорт

Защо частна компания отделя милиони левове от облагата си за спонсорства на спорт? Какви са проектите на притежателите на ефбет за 2020 година?

Братя Найденови наляха близо 25 млн лв. през 2019

Цветомир Найденов и Боян Найденов – Цеките са притежателите на един от най-големите у нас уеб сайтове за спортни залози efbet. Те са едни от най-крупните частни спонсори на българския спорт. 25 милиона лв. са вложенията, които те са вложили в разнообразни тимове, федерации и шампионати у нас през миналата година.

Цеките си сътрудничат с Българския футболен съюз, с Българската федерация по баскетбол, с Българската федерация по волейбол и с родната федерация по бокс. С всяка от тези структури се работи над разнообразни планове. През 2019 година беше подписан двугодишен контракт сред efbet и БФС, съгласно който първата професионална лига по футбол в България се назовава efbet Лига. Отделно от това компанията спонсорира над 140 футболни отбора от другите равнища на шампионата: Лудогорец, Локомотив Пловдив, Локомотив София, ЦСКА 1948, Дунав, Монтана, Берое и десетки други. Многобройни са и тимовете от най-ниското аматьорско равнище на шампионата, които получават поддръжка под някаква форма от Цеките.

В баскетбола и волейбола броят също финансират много тимове, измежду които и националният волейболен отбор. Работата с федерацията по бокс е много продуктивна. С помощта на ефбет се провежда най-мащабната самодейност на БФБ – Националната боксова efbet лига.

 efbet
източник: efbet

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР