Защо БСП напусна за три месеца парламента, попита Миков. Избирателите

...
Защо БСП напусна за три месеца парламента, попита Миков. Избирателите
Коментари Харесай

Бсп Ври И Кипи След Оставката На Нинова! Вижте Какво Изстреля Бившият Главатар Миков!

Защо Българска социалистическа партия напусна за три месеца Народното събрание, попита Миков. Избирателите не давали доверие на левицата поради това, което предлага.

Не съм почитател на оставките, посочи Миков за оставката на Корнелия Нинова. Това се превръщало във водевил, тъй като започвали претенции Нинова да си отдръпна оставката.

Конгресът на следващия ден би трябвало да очертае пътя напред пред алената партия, по думите му. Важното било Българска социалистическа партия да върне доверие.

Михаил Миков желае да се спре с деленето и да не нападат побеснелите злобари " враговете с партиен билет ". Според него те били подклаждани от управлението. Той желае левицата да не поддържа увеличението на военния бюджет, да се вкара по-справедливо данъчно облагане, написа нюз.бг.

Войната против Сергей Станишев е нездравословна за Българска социалистическа партия, счита Миков. По мнението му има акция против вътрешната съпротива.

Не съм желал оставката на Корнелия Нинова, посочи той и още веднъж предизвести, че драматизмът може да премине във фарс и водевил.

Михаил Миков се заяде с " моралния стожер " Румен Овчаров, който очевидно бил бъдещето на партията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР