Защо Бил Гейтс се превърна в едно от най-споменаваните имена

...
Защо Бил Гейтс се превърна в едно от най-споменаваните имена
Коментари Харесай

Конспирацията Бил Гейтс: Чиста раса през ваксини и чипове ли иска милиардерът?

Защо Бил Гейтс се трансформира в едно от най-споменаваните имена по здравни и медицински въпроси – по отношение на COVID-19 и по въпроса с изгодата от имунизациите изобщо? Този въпрос е подложен на напред във времето в последното, четвърто видео за американския милиардер, чийто създател е Джеймс Корбет.
Корбет е индивидът зад уеб страницата The Corbett Report. Според плана на Wikipedia – Rationalwiki, който е основан за да бъдат оборвани псевдонаучни изказвания и тайни теории, Корбет е прочут точно като човек, разрастващ тайни теории и то за огромни исторически събития – от Втората международна война та до атентатите от 11 септември. Самият той се показва като преподавател по британски език, който се възползва от опциите, които Интернет му дава, с цел да може да бъде чут гласът му.
В два материала, Actualno.com към този момент прегледа в детайли предходните три кино лентата на Корбет:
1. " Конспирацията " Бил Гейтс " – от всеобщо имунизиране до цялостен надзор (I част) "
2. " Конспирацията " Бил Гейтс ": Чипирането е допустимо, въпросът е в задачата (II част) "
В предходните публикации обстойно и нашироко изследвахме показаните във видеата обстоятелства и гледни точки, само че този път няма да застъпим подобен метод. Причината – последното видео гради теза, която е доказуема само посредством резултати от осъществени планове, а вменяваните във кино лентата планове на Гейтс към момента не са донесли никакви резултати.
Основният акцент на построената теза – че Гейтс желае да възроди така наречен Движение на евгениката, се гради на изказване, че родът му е бил част от това придвижване. Евгениката е набор от концепции и практики в приложната генетика, целящи усъвършенстване на генетичните качества на група хора. Тя става непопулярна поради нацизма – тъй като почва да се възприема като идея, целяща чиста раса!
Бащата на Гейтс да вземем за пример, което не е наранено във видеото, фактически е член на Неправителствени организации с име " Планирано родителство ". Действително организацията е имала общо с Американското общество по евгеника при започване на XX век, само че основателката на " Планирано родителство " Магратет Сангър не е споделяла всички позиции на това общество. Тя вярвала и защитавала позицията, че стерилизацията би трябвало да е непринуден избор, а не наложена мярка поради раса и пол. Сангър пази и тезата, че дамите би трябвало сами да избират по кое време желаят да станат майки. Тези значими елементи не са прегледани във видеото, а в случай че бяха, можеше да се построи противоположна теза - по какъв начин родът на Гейтс се грижи за това раждаемостта да е главен избор на тези, които раждат, т.е. дамите, а не по какъв начин Бил Гейтс желае да възроди евгениката в смисъл на основаване на чиста раса от определени - по негов избор. Което не значи, че уклонът на видеото е неверен - значи, че е недоказуем! А финалът му, с всичката патетика в думи и фрагменти, допуска изрично нещо друго - акцент на агитация.

Не е загадка обаче, че съоснователят на Microsoft – Пол Алън, разказва Гейтс като доста тежък темперамент. Какъв тъкмо, можете да видите в долното видео. Но дали това значи, че Гейтс желае да управлява света съгласно своите разбирания – безапелационен отговор може да даде единствено той!

Още: " Бил Гейтс: Най-големият проблем с имунизацията против COVID-19 е хората да я одобряват "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР