Защо Бил Гейтс, който основа Microsoft, се захвана с фармацевтичния

...
Защо Бил Гейтс, който основа Microsoft, се захвана с фармацевтичния
Коментари Харесай

Дори в Русия не издържаха Никита Михалков – заради Бил Гейтс и чипирането на хора

Защо Бил Гейтс, който основа Microsoft, се захвана с фармацевтичния бранш? Заради чипирането (слагане на чипове) на хора, с които да ги управлява, под предтекст, че ги имунизира против ковид. Това твърди в двуминутно видео известният съветски режисьор Никита Михалков.
Във видеото са показани подбрани фрагменти с Бил Гейтс, като да вземем за пример подобен, в който той твърди, че популацията на Земята може да бъде имунизирано напълно, само че не става явен подтекстът на думите му т.е. за каква тъкмо ваксина приказва и какви тъкмо параметри има поради.
Във видеоклипа е показан и документ, с патент на Microsoft, който щял да обезпечи на компанията опция да се поставят чипове на всички хора, с които да се следи какво вършат в всекидневието си – под прикритието, че ги имунизират против COVID-19. А Михалков е уверен, че контролиращите чиповете ще споделят на чипираните какво да вършат – за всичко, и чипираните ще извършват.

Такъв патент на Microsoft фактически има – за чип, посредством който да може да се " копае " криптовалута с помощта на физическата интензивност на човешкото тяло, като тази интензивност се трансформира в тъкмо избран тип сила, нужен за " основаването " на криптовалута. Както е добре известно, основаването или " копаенето " на криптовалута изисква големи количества сила, сравними с тези, създадени от АЕЦ, изключително когато става въпрос за по-голямо количество криптовалута.
Но интерпретацията на Михалков, която отива надалеч в полето на конспирациите, накара даже съветската държавна телевизия " Россия 24 " да смъкна шоуто " Besogon TV " на известния съветски режисьор, печелил „ Оскар ” - за " Изпепелени от слънцето ". В него, в духа на теорията за Гейтс, Михалков упреква основния изпълнителен шеф на " Сбербанк " Херман Греф за неналичието на клонове на банката в Крим и като съизвършител на Гейтс в Русия. Греф е прочут като мощен покровител на цифровото бъдеще, съответно на Русия.
Държавната съветска новинарска организация РИА Новости лепна гласовит етикет на този епизод на шоуто на Михалков – " екстравагантна интрига ". Михалков пък упрекна " Россия 24 " в цензура, разяснява Радио " Свободна Европа ". Все отново " Россия 24 " излъчи епизода на шоуто на Михалков на 1 май, като той доближи до 700 000 души, само че по-късно го смъкна. А друга известна на Запад като инструмент за държавна агитация съветска телевизия RT иронизира Михалков по този начин: ". "
В кюпа влиза и съветската тенис звезда Марат Сафин, някогашен номер 1, който също споделя мнението на Михалков.
Още: " Бил Гейтс: Пандемията от COVID-19 е като международна война "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР